18+

Kingdom of Legend

Kingdom of legend gratis este un joc creat de către firma Novomatic și are 5 role și 40 de linii de câștig. Acest joc tematic arată și sună fantastic. Jocul seamănă foarte mult cu seria de filme Lord of the Rings. Acesta are o caracteristică Bonus Orc care se declanșează aleatoriu și poți câștiga până la 500 x miza sau poți juca caracteristica Bonus Wheel care îți poate oferi până la 10 rotiri gratuite  sau o rotire Super Wheel.

Super Wheel îți va oferi premii în numerar până la 1000 x miza. Caracteristica de bonus o să-ți ofere până la 10 rotiri gratuite cu simboluri wilds care se transformă în Lightning Wilds. Această carcateristică poate transforma simbolurile adiacente în Wilds.

Kingdom of Legend gratis este un joc format din 5 tamburi și 40 de linii de plată care poate fi redat începând de la 40 monede până la 100 de monede pe rotație. Acesta este compatibil pe toate dispozitivele, precum: desktop, mobile și tabletă. Pregătește-te de o luptă epică, deoarece obiectivul principal este de a învinge orcile și de a câștiga comori care au fost blocate de ani de zile.

Din punct de vedere estetic, acesta nu este un joc tipic Novomatic – arată absolut fantastic. Este exact așa cum ți-ai fi dorit. Poți confunda ușor un film de tip blockbuster cu jocul Kingdom of Legend gratis online. De ce? Pentru că este inspirat din filmele Lord of the Rings. Are o coloană sonoră superbă care îți menține atenția. Simbolurile de pe role includ o prințesă elf, doi războinici care seamănă cu Aragorn și Gimli.

De asemenea, Kingdom of Legend gratis are ca și simbol wild vrajitorul – acesta va înlocui toate simbolurile de pe role cu excepția Bonus Wheel. Când vine vorba de caracteristici bonu acest joc nu duce lipsă.

Avem caracteristica Orc Bonus care este declanșată în mod aleatoriu, atunci când nu există o combinație câștigătoare în jocul de bază. Acesta poate apărea pentru ați oferi un premiu în bani de până la 500 x miza sau îți dă accesul la Bonus Wheel. Profită chiar acum de bonusurile exclusive pentru acest joc ca la aparate online!

Există și funcția care declanșsează rotirile gratuite și se numește Super Wheel. Dacă activezi această funcție poți obține până la 10 rotiri gratuite. Încearcă acest joc online și vezi ce premii îți poate oferi! Bucură-te de Kingdom of Legend gratis online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016