Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Kiss

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
kiss
Kiss slot gratis

Apasă START pentru a începe
Kiss

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Muzica rock a făcut foarte mulți adepți de-a lungul timpul și și-a păstrat constant fanii fideli. Și noile generații au îmbrățișat sonoritățile unor formații care s-au consacrat în anii ’70 sau ’80. Cele mai sclipitoare formații au devenit și subiectul unor sloturi video, cum e și cazul slotului gratis Guns and Roses și cum este și cazul slotului de azi, KISS, produs de Williams.

KISS gratis – ce te așteaptă dacă alegi acest joc

Slotul KISS gratis vine la pachet și cu o deviză care te va face să îți dorești încă și mai mult: Shout It Out Loud! Avem de a face cu un video-slot cu o rată de întoarcere a investiției către jucători (Return to Player Rate) de 95.9%. Structura rolelor este și ea foarte atractivă, fiind conpusă dintr-un bloc în formatul 5X4 și dintr-un altul de forma 5X12.

Williams (WMS), producătorul care a lansat pe piață acest joc în 2013, a prevăzut aplicația cu 100 de linii de plată, ceea ce face KISS gratis un joc încântător. Jocul este foarte bine optimizat atât pentru varianta pe desktop, însă satisfacții mărite obții și pe tabletă sau telefonul mobil inteligent. Ce avantaje ai când joci KISS gratis de la WMS? În primul rând te bucuri de muzica formației, dar și de filmări exclusive din concertele acestora. Totuși, cea mai mare atracție pentru slot o constituie opțiunea Colossal Reels (o variantă atractivă de rotiri gratuite).

Cum funcționează free spins în cadrul slotului de la WMS

Atunci când obții trei sau mai multe simboluri scatter pe ambele seturi de role, poți declanșa rotirile gratuite. Aceste simboluri scatter vor apărea doar pe rolele 1, 3, 5, indiferent că vorbim de rolele principale (sistemul 5X4) sau de rolele secundare (sistemul 5X12). Dacă obții 3 scattere, vei beneficia de 8 rotiri gratuite și șansa de cîștiga de până la două ori miza.

Mergând mai departe, 4 simboluri îți vor oferi 12 rotiri gratuite și de până la cinci ori miza în cazul unui câștig. Nu în cele din urmă, 5 simboluri scatter îți vor garanta 20 de free spins și cu premii de până la de 20 de ori miza. Dacă ți-a plăcut variant free a jocului KISS gratis, poți testa mai multe aplicații Williams la operatorul și partenerul nostru Netbet. Mai multe detalii despre promoțiile lor, vezi aici.

Ia-ți Rotirile Gratuite