18+

Koi Princess

Koi Princess slot este unul din cele mai profitabile jocuri create de cei de la Net Entertainment. Cu 20 de linii de plată și 5 role, jocul se distanțează destul de mult de clasicele aparate 77777 prin grafică și funcții speciale. Dacă la alte aparate ne-am obișnuit să întâlnim câteva funcții cu bonus și runde gratuite, acest slot atinge numărul record de 8 funcții speciale. Câștigurile cresc considerabil, iar personajul feminim japonez te încurajează cu entuziasm la fiecare rundă.

În ceea ce privește funcțiile, te poți aștepta la 4 runde bonus care se activează la întâmplare în jocul de bază. Cel mai des vei fi recompensat cu simboluri Wild pe liniile de plată, imediat după ce obții simbolul bonus specific rundei care va urma.

Celelalte 4 funcții speciale se activează de fiecare dată când aduni 3 simboluri Bonus pe liniile 1, 3 și 5. Funcția va fi aleasă aleatoriu din următoarele opțiuni: Free Spins, Wild Reels Free Spins, Coin Win și Bonus Wheel. Dacă primele două funcții îți atribuie de fiecare dată câte 10 rotiri gratuite și o mulțime de simboluri norocoase Wild, celelalte două funcții te vor surprinde cu premii cash substanțiale și multiplicatori de până la 30x miza aleasă de tine la Koi Princess slot.

Cu atât de multe bonusuri la tot pasul, fiecare rotire are potențialul de a-ți aduce câștiguri neașteptat de mari, exact ca la aparate 77777. Funcția Bonus Wheel este de departe cea mai profitabilă, cu un multiplicator al mizei care poate ajunge și la 1000x miza cu care ai ales să joci.

Înaite să începi jocul, nu uita să îți stabilești valoarea monedei de joc, precum și nivelul. Acesta din urmă va determina pariul pentru fiecare din cele 20 de linii de plată. În cazul în care vrei ca jocul să continue cu aceeași miză pentru o perioadă de timp, ai oricând la îndemână funcția Autoplay.

Pe Joc Aparat ai jocuri de ultimă generație și noutăți în fiecare săptămână. În cazul în care vrei să testezi câte puțin din fiecare secțiune cu tematici diferite, te sfătuim să începi cu aparate 77777 și să continui până la sloturile cu premii și funcții adiționale. Koi Princess Slot este doar unul din aparatele cu speciale pe care le-am pregătit pentru tine în secțiunea de Sloturi Gratis!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016