18+

Leprechaun Goes to Hell

Leprechaun goes to Hell slot este un joc aparat cu jackpoturi de la Play n GO software. Cu 25 de linii de plată și 5 role, slotul este inspirat din folclorul tradițional irlandez. Simbolurile pe care o să le întâlnești în joc amintesc de poveștile cu spiriduși și lăzi de aur, însă de data asta totul ia o întorsătură mult mai interesantă. Spiridușul nostru norocos ajunge în iad, unde e întâmpinat de un personaj feminin diabolic pe nume Eveline. Atmosfera se încinge și la fel și premiile în bani!

Înainte să pornești la joc trebuie să stabilești miza cu care joci. Slotul are un panou rapid de unde poți selecta una din cele 5 mize fixe, care variază între 0.25 și 5. Apeși butonul Spin și jocul începe. Butonul Autoplay îți stă la dispoziție oricând, în cazul în care vrei ca rolele să se învârtă singure de un număr prederminat de ori.

Eveline și spiridușul sunt cele două simboluri Wild, iar dacă ai norocul să îi găsești împreună pe aceeași linie de plată pregătește-te de premii incredibile. Câștigurile sunt dublate cu cele două simboluri wild! Oala cu aur este simbolul Scatter, pe care trebuie să îl urmărești atent în timpul jocului. Trei sau mai multe lădițe cu aur declanșează un bonus extrem de profitabil cu rotiri gratuite. În timpul rundelor bonus toate câștigurile se dublează în funcție de simbolurile pe care le primești. Reactivarea bonusului îți va mări multiplicatorul și de 10x!

În ceea ce privește jackpotul, trebuie mai întâi să treci de un alt joc bonus pe care îl declanșează 3 simboluri Eveline. De fiecare dată când nimerești un simbol în formă de inimă pe role, o rotire în plus îți va fi acordată. Cu cât crește valoarea mizei, cu atât de apropii mai mult de jackpotul final.

Pe Joc Aparat găsești toate aparatele cu jackpoturi pe care le joacă cei mai buni jucători. De la Pink Panther la Jackpot Giant, ai ocazia să le testezi pe toate gratuit și să te pregătești de jocul pe bani adevărați. Leprechaun goes to Hell slot este doar începutul unei serii lungi de câștiguri!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016