18+

Lord of the ocean

Chiar dacă vara pare departe, tu vei fi mereu cu gândul la mare și la soare. Ce ai zice de un videoslot cu tematică acvatică, slot realizat de prietenii noștri de la Novomatic, cei care produc jocuri mai ales pentru cazinoul lor, Admiral. The Lord of the Ocean slot gratis este joc cu cinci role, zece linii de plată și un Return to Player rate extrem de valoros.

Vorbim de o cifră de 95.12%, cifră care se întoarce în buzunarele tale. La o primă vedere, acest joc se înrudește cu un alt slot de top de la Novomatic, și anume Book of Ra Deluxe. Dacă te atrag misterele și străfundurile oceanelor, acesta e jocul pe care ți-l dorești cu adevărat.

Ce descoperim în The Lord of the Ocean slot gratis

Sunt câteva aspect de care te poți bucura încă de la început în acest videoslot magic. Grafica este una foarte spectaculoasă, redând foarte bine viața din adâncul oceanelor. O altă latură importantă din The Lord of the Ocean slot gratis o reprezintă simbolurile pe care le întâlnești la tot pasul.

Statuia lui Poseidon (zeul mărilor) acoperită de mușchi, o comoară scufundată, dar și două personaje (unul feminin și altul masculin). Cel masculin avem bănuiala că ar putea fi zeul Neptun (variant greacă a lui Poseidon).

Acestea sunt simbolurile majore, cele minore include simbolurile din cărți de joc (10, J, K și A). De asemenea există un simbol auriu bogat ornamentat, care reprezintă atât scatterul, cât și wildul acestui joc.

Opțiuni speciale în acest joc

Pentru a te putea bucura de rotiri gratuite în cadrul The Lord of the Ocean, va trebui să descoperi 3 simboluri scatter oriunde pe rolele afișate pe ecran.. Vei primi astfel 10 free spins de care să te bucuri în continuare. Videoslotul este prevăzut și cu funcțiaGamble, unde îți poți dubla câștigurile din acel moment. Să fie roșu sau negru? Tu decizi următoarea mutare în The Lord of the Ocean slot gratis.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016