Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Lucky Dragons

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

Bonus de Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite
lucky-dragons
lucky dragons slot gratis

Apasă START pentru a începe
Lucky Dragons

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Dacă te simți bine în lumea magică a personajelor de poveste și dacă ești fascinat de tradițiile chinezești, atunci e musai să testezi slotul propus de furnizorul Pragmatic Play. E vorba de Lucky Dragons slot gratis, o aplicație disponibilă atât pentru mobil, dar și pentru laptop. Acest joc a fost lansat în 2016, fiind un joc destul de nou pe piață.

Asta nu înseamnă însă că jocul nu a căpătat fanii în întreaga lume în acest scurt timp, o parte importantă a acestui frumos grup, fiind formată și de gamblerii români. Lucky Dragons ne întâmpină cu o structură mai neobișnuită (5*4, role și rânduri) și cu 50 de linii de plată. Rata de Return to Player are o valoare semnificativă, 95, 19%, iar câștigul maxim calculat în monede ajunge la 50.000 de mii. Deloc de neglijat, nu crezi?

Lucky Dragons slot gratis, simbolurile și specialele

Simbolurile din acest joc ne aduc mai aproape cultura chineză, pe care foarte mulți dintre noi o apreciem. Multe dintre aceste simboluri sunt aducătoare de noroc pentru jucătorii extrem de îndrăzneți. Unul dintre aceste simboluri îl reprezintă pe zeul bunăstării, o senzație pe care cu toții ne dorim să o atingem. Alte simboluri la care este bine să fim atenți sunt țestoasa sacră, peștele koi (oare are legătură cu Koi Princess?), tigrul care stă așezat pe un teanc de monede (încă un simbol al bunăstării).

Nu vrem să dăm foarte multe spoilere legate de axcest joc, însă nu putem să nu amintim posibilitatea de a obține rotiri gratuite în cadrul Lucky Dragons slot gratis. Când trei simboluri Buddha vor apărea pe role, vei putea să te bucuri de șase rotiri gratuite. De aici poate apărea și un multiplicator cu 2, iar povestea va arăta din ce în ce mai bine.

Poți să te bucuri de Lucky Dragons la Netbet. Acest operator are foarte multe aplicații de slot pe care merită să le testezi. Află  de toate ofertele Netbet din pagina cazinoului, inclusiv depuneri și retrageri.

Ia-ți Rotirile Gratuite