18+

Lucky lady charm deluxe

Lucky Lady’s Charm Deluxe este încă o alternativă excelentă de slot online al celor de la Novomatic. Dacă te-au cucerit simbolurile colorate și fermecătoarea Lucky Lady încă de la primul joc, atunci varianta Deluxe vine cu îmbunătățiri din punct de vedere al graficii. Monede de aur, potcoave și trifoi cu patru foi, toate comorile se regăsesc pe liniile de plată. Ești pregătit pentru funcțiile bonus? Premii și bonusuri te așteaptă la fiecare pas.

Slotul este format din 5 role și 10 linii de plată, iar simbolul Lucky Lady este cel care oferă cele mai mari avantaje. Dacă reușești să aduni 5 astfel de simboluri pe liniile de plată, atunci te așteaptă de 900x valoarea mizei. Chiar dacă nu ajungi la numărul maxim de simboluri, tot poți să obții combinații profitabile. Patru Lucky Ladies pot să apară oricând pe role și să îți multiplice miza de 250 de ori.

Cea mai bună parte a slotului rămâne însă funcția bonus cu rotiri gratuite. La aparate online de ultimă generație a devenit deja un atribut comun introducerea de mini-jocuri cu premii speciale. Lucky Lady’s Charms ți-a pregătit runde adiționale cu multiplicatori în schimbul a 3 simboluri scatter în formă de globuri de cristal. Primești 15 rotiri gratuite și fiecare nouă rotire îți mărește miza pariată de trei ori. Funcția se poate reactiva pe parcursul jocului dacă obții alte simboluri scatter oriunde pe liniile de plată.

Asemănător cu alte aparate online, Lucky Lady’s Charms include și funcția Gamble. Odată cu fiecare nou câștig la orice rundă din joc, funcția Gamble se activează pentru a-ți dubla suma de bani. Ce îți rămâne ție de făcut este să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă invers. Dacă răspunsul tău este corect, atunci banii ți se dublează și poți fie să îi colectezi pentru a continua jocul, fie să ghicești încă o dată culoarea cărții. Trebuie să fii atent totuși, pentru că un răspuns greșit îți poate anula câștigurile pe care le-ai adunat la Gamble.

Pe Joc Aparat poți să testezi gratuit toate jocurile populare de care ai auzit vreodată. Ce-ai zice de câteva runde la Sizzling Hot sau Golden Sevens? Alegerea îți aparține.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016