Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Lucky Wild

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
lucky wild joc aparat
Lucky Wild

Apasă START pentru a începe
Lucky Wild

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Iată un joc aparat la care avem foarte multe de câștigat, mai ales când clasicele simboluri cu fructe, șeptari, clopoței și trifoi apar la tot pasul în combinații norocoase. Lucky&Wild este format din 5 role și 20 de linii de plată fixe, pe care poți miza rapid selectând unul din butoanele ce pornesc de la 20 de credite și ajung la 400 pentru fiecare linie. După ce ți-ai stabilit miza, nu îți rămâne de făcut decât să acționezi butonul Spin și să aștepți ca rolele să fie treptat umplute de simboluri similare.

Câștigurile pentru fiecare rundă se pot face doar dacă ai simboluri identice pe 3 role adiacente, începând cu prima rolă din stânga ecranului. Partea bună este că simbolurile wild și scatter înlocuiesc toate celelalte fructe de pe liniile de plată, astfel că vei avea mai des combinații profitabile.

Primul și cel mai important simbol la care trebuie să fii atent este cel scatter, în formă de stea aurie. Cinci astfel de stele te recompensează automat cu un multiplicator al mizei curente de 4000 de ori. Următorul ar fi norocosul trifoi cu patru foi, cel care transformă toate celelalte simboluri din apropierea lui în trifoi. Cu alte cuvinte, acționează ca un fel de Wild al acestui joc aparat, alături de potcoavă. Dacă ai norocul să obții două simboluri trifoi pe role diferite, atunci te poți așepta la un jackpot pe măsură, adică 40,000 x miza curentă!

Lucky&Wild păstrează structura standard de joc aparat cu fructe, ceea ce înseamnă că funcția Gamble îți stă mereu la dispoziție. Fiecare câștig pe care îl acumulezi în urma unei runde poate fi maximizat în funcția Gamble. Tu trebuie doar să ghicești ce culoarea va apărea pe cartea de joc întoarsă pe dos. În cazul în care răspunsul este corect, suma de bani este dublată și poți fie să continui jocul, fie să îți încerci în continuare norocul la Gamble. Nu uita însă că un răspuns greșit îți poate anula câștigul acumulat la funcție până atunci.

Cauți jocuri aparate asemănătoare cu Lucky&Wild sau ceva mult mai captivant și profitabil? Atunci hai în pagina de Sloturi Gratis și alege-ți jocul preferat!

Ia-ți Rotirile Gratuite