18+

Magic Crystals

Magic Crystals este un  joc standard cu 5 tamburi, 3 rânduri și 243 linii de plată active. Magic Crystals poate fi jucat pe toate dispozitivele, precum: mobile, tabletă, laptop și desktop. Tema predominantă pentru acest joc online este multitudinea de bijuterii. Acesta îți poate aduce nenumărate premii!

Simbolul wild, pentru jocul Magic Crystals, se dublează dacă nimerești acest simbol pe rolă. Este vorba despre o caracteristică Free Spins, unde o să primești 25 de rotiri gratuite și un multiplicator de 3x miza. Simbolul wild îți dublează pariul, adică o să ai un multiplicator de 6x miza și nu există un număr limită de rotiri gratuite pe care le poți declanșa.

Magic Crystals este un slot cu tema bijuteriilor prețioase, creat de către Pragmatic Play. Bonusurile care se oferă la acest joc, este inclus dublu wild, precum și o caracteristică bonus care îți poate aduce rotiri gratuite nelimitate! Miza pentru acest joc ca la aparate de noroc începe de la 30 de monede până la 150 monede.

Simbolurile cărților de joc tradiționale lipsesc pentru acest joc, toate imaginile pe care o să le vezi se potrivesc cu tema. Cele 4 pietre prețioase cu formă neregulată foarmează simboluri cu valoare inferioară! Simbolurile pietrelor prețioase tăiate și strălucitoare, alcătuiesc cvartetul cu valoare mai mare. Cel mai profitabil simbol este smaraldul strălucitor care acordă 250 de monede dacă nimerești 5 simboluri pe rolă.

Merită să îți reamintesc că cele 243 de moduri de a câștiga la acest joc, creează combinații câștigătoare, atunci când același simbol apare pe rolele adiacente de la stânga la dreapta. Piatra obsidiană întunecată este simbolul wild al acestui joc. Simbolul wild înlocuiește toate celelalte simboluri, în afară de Scatter.

Ori de câte ori, simbolul wild face parte dintr-o combinație câștigătoare, această plată este dublată cu un multiplicator de 2x miza. Simbolul de aur este Scatter-ul acestui joc ca la aparate de noroc. Dacă nimerești 3 simboluri scatter pe rolă primești 15 rotiri gratuite, dacă ai 4 scatter pe role obții 20 de rotiri gratuite. Dacă ai noroc și nimerești 5 simboluri de aur o să beneficiezi de 25 free spins.

Design-ul este obișnuit și frumos desenat. Are un aspect vizual plăcut, iar simbolurile se disting cu ușurință. Câștigurile sunt mari și le poți obține ușor! Puțin noroc și poți să ai în contul tău sume mari de bani! Încearcă noul joc plin de bijuterii Magic Crystals ca la aparate de noroc!

 

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016