Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Magic Portals

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
magic portals gratis
magic portals gratis

Apasă START pentru a începe
Magic Portals

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Este întotdeauna o plăcere să revizuiești un slot marca Net Entertainment, mai ales atunci când este un joc nou, precum Magic Portals gratis care are și un bonus suplimentar. Jocurile recente create de către Net Ent conțin elemente originale pentru fiecare joc în parte. Magic Portals gratis nu face excepție! Grafica și aminațiile sunt extraordinare, iar efectele sonore de excepție, făcând jocul să fie unul incredibil.

Magic Portals gratis este un joc cu 5 role și 20 linii de câștig. Tema acestui joc ca la aparate online este magică și mistică. Portalurile contribuie la caracteristicile bonus și toate simbolurile sunt legate de temă.

Sunt prezente simboluri care plătesc puțin si anume: sfere de cristal albastru, verde și roșu, un lup, o bufniță și un dragon. Cele mai valoroase simboluri sunt: vrăjitoarele cu părul albastru, o vrăjitoare cu părul alb și o vrăjitoare cu capul roșu. De asemenea, este prezent și un simbol Wild, dar și Scatter, care îți oferă Free Spins.

Caracteristicile bonusului Magic Portals gratis

Net Ent a făcut deja o tradiție în a include o caracteristică bonus în jocul de bază a sloturilor. Și Magic Portals gratis dispune de caracteristici bonus – vei observa cercuri purpuri pe rolele 1 și 5 care sunt încărcate electric.

Dacă poți să formezi combinații de simbolurile în aceste cercuri, ele se vor transforma în wild, împreună cu toate celelalte apariții ale simbolului în cauză. În mod evident, acest lucru te va recompensa cu niște plăți destul de mari.  Rotirile gratuite sunt activate tot prin intermediul portalurilor.

Rotiri gratuite

Această rundă bonus este declanșată dacă nimerești cel puțin 2 simboluri Scatter în cercurile magice ale portalului și vei fi recompensat cu 10 rotiri gratis. În această rundă există și un bonus suplimentar care o să-ți ofere premii uriașe.

Toate locurile de pe tamburul 5 o să devină portaluri, ceea ce înseamnă că simbolul de pe bobină se poate potrivi cu oricare dintre cele 3 care se află pe rola cu numărul 5. În această rundă poți să obții câștiguri uriașe!

Încearcă jocul Magic Portals gratis și bucură-te de toate premiile pe care ți le poate oferi acest joc! Nu ai nevoie să faci o depunere, te joci fără să riști nimic la aparate casino!

Ia-ți Rotirile Gratuite