18+

Million Coins Respin

Îți plac sloturile clasice cu fructe și simboluri de tip 7 și BAR? Îți prezentăm Million Coins Respin gratis, slotul dezvoltat de iSoftBet. Încadrându-se în categoria de jocuri clasice, Million Coins Respin gratis este format din 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată, iar simbolurile sunt date de cireșe, simbolul 7 și simbolul BAR. Simbolurile indică încă de la început că jocul este unul clasic și știi ce se spune despre sloturile clasice? Acestea aduc cele mai multe șanse de câștig jucătorului tocmai prin structura simplă care permite formarea unor combinații de simboluri identice mult mai rapid.

Începe prin plasarea unui pariu eligibil

Fiecare joc de aparat începe prin plasarea unui pariu care să fie suficient de mare încât să primești câștiguri pentru fiecare combinație formată pe una dintre cele 20 linii de plată. În funcție de valoarea pariului tău, vei primi ulterior câștiguri, așa că un pariu mai mare îți aduce mai multe șanse de câștig. Jocul nu include funcția Bet Max prin care poți plasa pariul maxim, dar poți pur și simplu să joci cu valoarea maximă a monedelor, adică 5 pe fiecare linie de plată. Odată plasat pariul, poți apăsa Spin sau Autoplay, iar rolele se vor pune în mișcare. Aceste două butoane acționează similar cu mențiunea că al doilea buton va determina învârtirea rolelor de mai multe ori consecutiv, pariul rămânând același pentru fiecare rundă de joc.

Simboluri valoroase la Milion Coins Respin gratis

Lipsa funcțiilor speciale de tipul Free Spins sau Gamble este justificată prin simbolurile valoroase care îți aduc câștiguri și astfel, nu mai este nevoie de alte modalități pentru a câștiga bani în plus. Simbolul Wild sau logo-ul jocului este cel mai valoros și pe lângă faptul că poate înlocui orice alt simbol din joc pentru a contribui la formarea unei combinații, acesta plătind de 10,000x pariul plasat pe linia respectivă. De asemenea, simbolul 7 este cunoscut drept un simbol profitabil în acest joc deoarece aduce câștiguri de 500-5,000 monede.

Funcția Respin este cea care definește jocul. Aceasta permite jucătorului să aleagă o rolă din cele 5 și să dea Respin unei anumite role pentru a primi noi simboluri cu ajutorul cărora să poată forma combinații câștigătoare.

Joacă Milions Coins Respins gratis pe Joc Aparat și bucură-te de câștiguri!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016