Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Millionaire Genie

Ia-ți Rotirile Gratuite la Admiral

100% Bonus Pana la 900 RON + 100 RON Gratis + 50 Rotiri Gratis Fără Depunere
milioner genie
Millionaire Genie

Apasă START pentru a începe
Millionaire Genie

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Ești pregătit să câștigi un jackpot 777 la unul din cele mai captivante jocuri cu aparate? Millionaire Genie este visul oriental pe care l-am avut toți, cu dorințe împlinite de duhuri din lămpi fermecate și comori irezistibile. Slotul este de departe unul din alternativele de jocuri cu jackpot de care nu o să vă plictisiți prea curând, mai ales cu atâtea funcții speciale.

Format din 5 role și 15 linii de plată, Millionaire Genie slot este potrivit pentru toate tipurile de jucător. Indiferent dacă îți place să rulezi mize mari sau preferi să joci prudent, valoarea monedei de joc variază între 0.01 și 10 euro. Cu 15 linii de plată, cei care vor să parieze maxim pot să opteze pentru 10x fiecare linie de plată, ceea ce înseamnă o miză de 150 de euro la fiecare rotire.

Simboluri Millionaire Genie gratis

Jackpotul din Millionaire Genie slot este atribuit la întâmplare, prin urmare nu trebuie să te preocupe obținerea unor anumite simboluri pe liniile de plată. Pe de altă parte, poți să ai câștiguri impresionante dacă reușești să aduni cât mai multe simboluri norocoase cum sunt lampa fermecată, șarpele cu ochi verzi și sacul cu monede. Să nu uităm de simbolurile Wild, Scatter și Bonus! Dacă de data asta cele Wild cu logoul MG înlocuiesc toate celelalte simboluri pentru combinații câștigătoare, simbolurile scatter și bonus vin cu premii și mai mari.

Duhul din lampă este scatterul care activează rundele gratuite, în timpul cărora vei avea din ce în ce mai multe logouri wild. Trei simboluri scatter oriunde pe liniile de plată îți pot aduce până la 13 rotiri gratuite, alături de simboluri norocoase wild care rămân fixate pe rolele slotului.

Dacă asta nu era de ajuns pentru profitul pe care ți l-ai propus, simbolul bonus activează un mini-joc de fiecare dată când aduni 3 dansatoare cu eșarfă roz. Ulterior trebuie să alegi în timpul jocului una din cele trei dansatoare din buric ca să descoperi premiile cash. Jocul continuă cu alți multiplicatori cash, iar tot ce ai de făcut este să ghicești unde se ascunde premiul cel mai mare.

Distracția continua pe Joc Aparat cu multe alte sloturi cu jackpot 777. Premiul cel mare e mai aproape ca niciodată! Joacă gratuit și descoperă gama noastră de aparate cu tematici inedite.

Ia-ți Rotirile Gratuite