Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Mojo spin

Ia-ți Rotirile Gratuite la Circus

100% Bonus Până la 850 RON + 20 RON Gratis Fara Depunere
joc aparat mojo spin
Mojo spin

Apasă START pentru a începe
Mojo spin

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Am vrut ceva cu totul neobișnuit pentru jucătorii pasionați de sloturi, în special pentru cei care apreciază diversitatea și creativitatea, și așa am dat peste Mojo Spin, produs de Gaming1. Simbolurile și tematica în sine sunt destul de neobișnuite pentru un joc aparat, în sensul în care ne întâlnim cu tot felul de obiecte magice, poțiuni, cranii și personaje mistice. Jocul e format din 5 role și doar 10 linii de plată, însă plusează pe partea de bonusuri și simboluri cu multiplicatori. Ce-ți rămâne de făcut? Stabilește-ți miza pentru fiecare linie și începe să câștigi!

În cazul în care te-ai decis asupra unei mize și vrei ca jocul să se deruleze fără întrerupere pentru un anumit număr de ori, ai oricând disponibil butonul AutoSpin. Numărul de runde pornește de la 1o, iar jocul poate să continue fără oprire la infinit, asta dacă nu cumva te decizi să faci o ajustare pe parcurs. Valoarea monedei variază între 1 și 10 euro pentru fiecare linie, deci Mojo Spin e potrivit pentru toate tipurile de jucători. Pariază maxim sau joacă prundent, alegerea îți aparține.

Bonusuri și simboluri Wild

În ceea ce privește bonusurile din acest joc aparat, simbolurile principale cu personaje mistice sunt cele care declanșează funcțiile speciale. Baronul Samedi are puterea să invoace runde gratuite și alte simboluri valoroase wild, iar dacă ai norocul să nimerești 5 astfel de simboluri pe role, te vei putea bucura de multiplicatori ai mizei de joc.

Încearcă toate noutățile din secțiunea Sloturi Gratis și descoperă ce joc aparat are potențialul de a-ți aduce profituri uriașe. Alege un joc distractiv, cu funcții speciale și bonusuri gratuite, pentru a te bucura de fiecare nouă rundă. Preferatele noastre de săptămâna asta sunt Aquarium și Koi Princess, fiecare din ele aducând surprize și premii neașteptat de profitabile. Încearcă-ți norocul la jocuri aparate gratis și avansează ulterior la aparate cu bani reali!

 

 

Ia-ți Rotirile Gratuite