Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Montezuma

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
montezuma gratis

Apasă START pentru a începe
Montezuma

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Montezuma gratis este un joc aparat video produs de către WMS Gaming format din 5 role și 30 de linii de plată. Tehnologia folosită este unde înaltcă calitate și este cunoscut datprită caracteristicii Wheel Bonus.

Acest joc te va trimite în zonele sălbatice din America Centrală. Pregătește-te de aventură pentru că vei întâlni un tărâm al bogățiilor! Jocul începe de la 30 e monede și poate ajunge până la 150 de monede.

Caracteristici Montezuma gratis

Principala atracție este caracteristica Free Spins care este declanșată în momentul în care obții 3 sau mai multe simboluri Shields oriunde pe role. 3 Shields o să te premieze cu un multiplicator de 3x miza, în timp ce patru scuturi o să îți dea 10 rotiri gratuite. Iar 5 scuturi îți va oferi 10x pariul. Numărul de rotiri gratuite pe care le-ai primit depinde de roată – poți primi 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 sau 25 de rotiri gratis.

Cu toate acestea, ceea ce este interesant la funcția de Free Spins este că la începutul fiecărei rotații gratis, o roată care se află deasupra rolelor se învârte și arată un multiplicator de până la 10x miza. Poți obține un multiplicator de 2x, 3x, 5x sau 10x pariul aplicat fiecărei rotiri gratis. Fii cu ochii în patru după mai multe simboluri Scatter în timpul rundei bonus de free spins pentru că poți să primești până la 50 de rotiri gratis.

Montezuma mai vine cu o funcție interesantă, și anume Bonus Guarantee în care poți câștiga până la 10x miza. Dacă ai câștigat mai puțin de 10x pariul suma va fi automat crescută datorită caracteristicii de Bonus Guarantee.

Am descoperit că Montezuma gratis este un joc mediu care cuprinde câștiguri decente. Am câștigat câteva sume bune la Montezuma gratis, dar caracteristica în care ți se oferă multiplicatorul de 10x pariul este absolut fantastic. Joacă-te și tu la acest joc ca să vezi ce premii te așteaptă. Încearcă Montezuma gratis ca să nu folosești niciun ban și să descoperi ce câștiguri te așteaptă la acest joc aparat online.

Este un joc aparat plin de acțiune și bonsuri care mai de care impresionante! Joacă-te chiar astăzi la acest joc online!

Ia-ți Rotirile Gratuite