18+

Moon Princess

Moon Princess este un joc aparat format din 5 tamburi și 20 de linii de plată. Acest joc a fost creat de firma Play ‘N Go și este redat pe o rețea de 5×5 pe toate dispozitivele. Dacă ți-au plăcut anime-urile japoneze, ei bine, și acest joc aparat online are aceeași tematică. Dacă vrei să-ți reamintești de personajele celebre, precum Sailor Moon, atunci acesta este jocul potrivit pentru tine!

Există o caracteristică Girl Power în care prințesele te ajută să câștigi premii fabuloase. Dacă te întâlnești cu Prințesa Trinity obții o rotire gratuită.  Folosind caracteristica Girl Power o să formezi victorii importante. Dacă epuizezi funcția Girl Power, o să activezi funcția de Free Spins cu oricare prințesă aleasă. Acestea ca prin magie o să-ți ofere până la 20 de rotiri gratuite și cu un multiplicator până la 20x miza.

Valoarea de redare pentru acest joc aparat online poate începe de la 20 monede și poate ajunge până la 100 de monede pe rotație. Acest joc este disponibil pe toate dispozitivele, și anume: laptop, desktop, mobile și tabletă.

Detalii Moon Princess gratis

Jocul are un fundal purpuriu și a fost inspirat din anime-urile japoneze. Acest joc are conține simbolurile obiectelor mistice și 3 prințese ( Love, Star și Storm). Simbolul wild pentru acest joc aparat este Luna și înlocuiește toate celelalte simboluri și îți va oferi 50x pariu dacă nimerești 5 simboluri identice pe linia de plată.

În ceea ce privește caracteristicile bonusului, ai Funcția Girl Power care se declanșsează aleatoriu în timpul unei rotiri. O să fii răsplătit în funcție de ce prințesă nimerești pe role. Fiecare dintre acestea are o abilitate diferită și unică. Acestea te ajută să formezi combinații câștigătoare!

Prințesa Love alege un set de simboluri care le transformă în alte simboluri. Prințesa Star o să aducă în plus 1 sau 2 simboluri wild pe role. Iar Prințesa Storm scoate de pe role 2 seturi de simboluri. Așadar, simbolurile Love, Star și Storm formează caracteristica Girl Power. Acesată funcție continuă până când este epuizată.

Joacă-te chiar astăzi Moon Princess și bucură-te de cele mai frumoase anime-uri japoneze! Profită de acest joc gratuit și devino expert la aparate online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016