Slotul anterior
«

More Dice & Roll

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
more dice and roll slot gratis
more dice and roll slot gratis

Apasă START pentru a începe
More Dice & Roll

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Nu întotdeauna sloturile sunt cele mai spectaculoase de jucat. Există momente în care o combinație între păcănele și jocuri de masă te poate adduce mult mai aproape de câștig. Este și cazul aplicației. More Dice & Roll gratis este jocul momentului de la EGT. El se prezintă cu o structură nu foarte complicate de cinci role și patru rânduri. În plus, beneficiezi și de 40 de linii de plată care te pot duce mai aproape de premiul mare de 15.000 de monede. E un jackpot spectaculos, pe care nu ai voie să îl pierzi din ochi. More Dice & Roll gratis este disponibil în variant pe bani în cazinoul Maxbet România. Merge să joci și pe mobil, dar și pe desktop. Nu în ultimul rând, te bucuri și de grafică 3D de ultimă oră!

More Dice & Roll gratis – multe alte avantaje

E unul dintre jocurile care se pretează cel mai bine pentru jucătorii old-school, cei care au prins și perioada când jocul din agenție făcea legea. More Dice & Roll vine cu simboluri clasice pentru jucători conservatori: lămâi, cireșe, struguri, prune, șeptari. Există și patru jackpoturi misterioase, fiecae desemnând câte un nivel de joc. Primul nivel, este nivelul treflei, al doilea este nivelul caro, al treilea este jackpotul de inimă roșie, iar jackpotul suprem este reprezentat în More Dice & Roll gratis de inima neagră.

Profită și de funcția gamble, unde îți poți dubla fără griji sumele obținute în joc. În plus, culorile predominante în această aplicație sunt unele foarte vii, care cu siguranță îți vor lua ochii. Joacă More Dice & Roll cu sentimente portocalii, roșii și violete. Acest joc de la EGT este despre tine, iar câștigurile sunt doar ale tale, dacă știi cum să abordezi în mod eficient problema. Joc Aparat și Maxbet România au încredere în alegerile tale!

Ia-ți Rotirile Gratuite