18+

Motorhead

Motorhead gratis este al treilea joc din seris NetEnt Rocks și are 5 role și 76 linii de plată. Acest joc este redat pe toate dispozitivele și începe de la 20 de monede pe rotație. Jocul oferă are multe caracteristici wild, dar și 3 runde bonus.

Există o caracteristică Mystery Reel în care o să apară un coș de simboluri misterioase. Funcția de Free Spins îți aduce 10 rotiri gratis dacă formezi o combinație câștigătoare.

Caracteristica Bomber îți poate aduce până la 15 simboluri mystery. Dă drumul mai tare la difuzoare și rotește volumul la maxim și începe să te joci! O să te aștepte o mulțime de premii!

Caracteristici Motorhead gratis

Motorheard este un slot cu 5 tamburi și 76 de linii de câștig de la NetEnt, care poate fi redat începând de la 20 monede până la 200 monede pe rotație. Acesta poate fi jucat pe toate dispozitivele: desktop, mobile și tabletă. Este bazat pe trupa de rock and roll care a atins statutul legendar. Alătură-te lui Ian Fraser „Lemmy” Kilmister și băieților săi. Cu peste 30 de milioane de albume vândute în întreaga lume, slotul sărbătorește o carieră de 40 de ani.

Din punct de vedere grafic jocul arată excepțional. Este setat pe o scenă muzicală live cu difuzoare și amplificatoare care înconjoară rolele – ceea ce îmi place este că poți activa „modul rock”. O să te poți bucura de muzica rock din plin. Așa că învârte bobinele și bucură-te de muzică. Totuși, asta nu este tot jocul Motorhead gratis are 3 caracteristici speciale.

Prima dintre ele este Mystery Reel – O să vezi un coș de simboluri misterioase. Acestea se transformă într-un simbol aleator pentru a forma o combinație câștigătoare.

Cea de-a doua este funcția de Free Spins care este activată dacă nimerești 3 simboluri Scatter pe rolele 3, 4 și 5. Aceasta te va recompensa cu 10 rotiri gratis. În timpul rundei bonus de rotiri gratuite poți nimeri simboluri Mystery, cât și wild pentru a forma victorii impresionante.

Și ultima poartă numele de Bo,ber care este declanșată aleatoriu înainte de a avea loc o rotație – un număr de bombe apar pe role făcând un minim de 10 simboluri mystery. Pare incitant? Eu zic că merită să-l încerci pentru că este gratis și nu faci nicio depunere. Dar dacă dorești să-l încerci și pe bani reali, îți propun să profiți de un bonus ca la aparate online gratis de la Admiral de 200 ron + 75 de rotiri gratis! Vezi oferta pe Top Casino!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016