18+

Mystical Santa Megaways

Încă din momentul în care deschizi jocul Mystical Santa Megaways gratis pătrunzi în magica lume a Crăciunului. Rolele sunt așezate pe un frumos tablou de iarnă, unde brazii stau aplecați sub greutatea omătului. Sus, pe cerul violet, stă mândră luna, iar toată atmosfera este accentuată de fulgii de zăpadă care cad și tot cad. 

În cele ce urmează vom vorbi pe larg despre Mystical Santa Megaways demo. Este un joc de păcănele ce abordează tematica Crăciunului, la fel ca Santa’s Wonderland demo, tot de la Stakelogic. Ești curios să afli mai multe?

Mystical Santa Megaways gratis – iarna ta de poveste

Jocul de păcănele Mystical Santa Megaways gratis este produs de Stakelogic. Lansat în noiembrie 2019, este deja destul de cunoscut în rândul celor ce îndrăgesc păcănelele de iarnă. Ca structură, ne bucurăm de ceva mai modern: 6 rânduri și un număr de 117,649 căi de câștig. Unele simboluri acoperă chiar două rânduri, așadar este greu să spunem numărul exact de role, pentru că variază.

Deci, fiind un joc Megaways, Mystical Santa de la Stakelogic îți oferă un număr mare de șanse de câștig la fiecare Spin pe care îl dai. Fiecare simbol victorios face parte dintr- reacție pe care o știm sub numele de cascadă. Simbolurile sunt înlocuite de altele, care pică din partea de sus a rolelor, creând combinații din ce în ce mai bune. 

În păcăneaua Mystical Santa Megaways gratis ai și un RTP bun, de 96,11%. Așadar, vei fi plătit destul de bine. Apoi, tot pentru că se pune accent pe câștiguri, există posibilitatea să ți le dublezi de fiecare dată prin intermediul funcției Gamble. Dacă îți plac jocurile ca la aparate cu dublaje gratis, dă click pe link și mai descoperă câteva faine!

Cum plătește Mystical Santa Megaways demo?

În primă fază vom vorbi de plățile pe simbolurile simple. Hai să vedem ce găsești pe rolele Mystical Santa Megaways gratis și ce câștiguri poți obține cu miza de 0.20 credite!

– Moș Crăciun: îți poate aduce până la 50 credite;

– Renul: îți poate aduce până la 7,50 credite;

– Ajutorul lui Moș Crăciun: îți poate aduce până la 2 credite;

– Omul de zăpadă cu pălărie: îți poate aduce până la 1.50 credite;

– A și K: îți pot aduce până la 1.25 credite;

– Q și J: îți pot aduce până la 1 credit;

– 10 și 9: îți pot aduce până la 0.75 credite.

Speciale în Mystical Santa Megaways slot

Jocul de păcănele de Crăciun Mystical Santa Megaways gratis are și ceva speciale faine, ce vor face iarna asta mult mai interesantă pentru jucători.

– Simbol Wild: este reprezentat de globul roșu cu Wild pe el și va substitui toate simbolurile, cu excepția celui Scatter. Asta pentru a crea câștiguri și mai mari!

– Simbol Wild Multiplicator: este ilustrat prin cutia de cadouri roz cu W pe ea. Substituie, de asemenea, alte simboluri (fără Scatter) și multiplică câștigurile cu 2x, 3x, 5x sau 10x. 

– Simbolul Mystery: este cadoul verde cu semnul întrebării pe el. În timpul unei rotiri, un elf poate apărea și oferi cadouri diverse. Poți primi free spins, extra Wilduri, Simboluri Matching sau multiplicatori.

– Simbolul Scatter: este vârful de brad și dacă îl prinzi de cel puțin 4 ori pe role declanșezi funcția cu runde gratis. În timpul acesteia poți avea parte și de multiplicatori, iar redeclanșarea este posibilă. 

Mystical Santa Megaways free: cum joci?

Pentru a juca Mystical Santa Megaways gratis nu trebuie să faci prea multe. Dă click pe Joacă Gratis din caseta de la începutul acestei pagini și așteaptă câteva secunde pentru ca jocul să se încarce. 

După ce păcăneaua s-a deschis, află mai multe despre ea. Dă click pe meniul cu informații și cercetează tabela de plăți. Vei vedea mai clar cum plătesc simbolurile, precum și extra detalii despre speciale. Apoi, poți da click pe ?, secțiune ai și mai multe informații tehnice despre slot. 

În cele din urmă, dă primul Spin la Mystical Santa Megaways gratis. E setată din prima miza minimă, de 0.20 credite. După ce dai câteva runde așa, ajustează miza cum dorești, să vezi cum obții plăți mai mari. Jucând demo ai posibilitatea să-ți faci propriile strategii de pariere și să fii mai pregătit pentru jocul pe bani reali.

Dar unde joci pe bani Mystical Santa Megaways online?

Deși nu toate cazinourile de top românești au păcănele Stakelogic, fii sigur că vei găsi Mystical Santa Megaways slot la cel puțin două. Prima opțiune este Netbet, un operator de jocuri de noroc cu multă vechime pe piață. Ai la Netbet promoții super și, desigur, enorm de multe păcănele de la o sumedenie de provideri. 

Un alt casino unde poți juca Mystical Santa Megaways online este Mr Bit. Este un operator mai nou pe piața din online, dar cu o platformă care îți oferă o experiență extravagantă din toate punctele de vedere. Plus că, la Mr Bit găsești unul dintre cele mai magice bonusuri de bun venit!

Concluzii

Joacă acum Mystical Santa Megaways gratis pe Joc Păcănele! Este un joc perfect pentru această perioadă a anului, cu RTP bun și funcții speciale de nu-ți vine să crezi. Pentru noi, cea mai șmecheră funcție este cea Mystery, unde elful poate oferi cadouri extrem de atractive. Distracție plăcută!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016