18+

Nirvana

Cine nu-și dorește să atingă starea de Nirvana, în care toate planetele ți se aliniază? O Nirvana pentru păcănele poate fi o variantă excelentă pentru cei mai impătimiți jucători ai momentului din cazinourile românești. Nirvana gratis de la Yggdrasil poate fi testat fără nicio obligație în secțiunea dedicate de pe site-ul Joc Aparat. Desigur că numele jocului ne amintește și de celebra trupă rock din anii ’90, formație originară din orașul american Seattle.

Nirvana gratis, beneficii evidente

Nirvana gratis înseamnă cinci role și trei rânduri, dar și 20 de linii de pariere & câștig. Rata de câștig pentru jucători este una excelentă, și anume 96.4%, iar jocul este disponibil desigur și pe platformele mobile ce operează cu Android sau cu iOS. Cele mai importante elemente ale acestui joc sunt desigur ambientul de pace și de liniște care se naște din acest joc. Starea de Nirvana este acel nivel maxim de liniște pe care îl ating budiștii cei ami dedicați. De această dată, tu te poți apropia de Nirvana câștigurilor.

Există trei variante prin care te poți apropia de câștiguri în acest fantastic joc. Nirvana gratis înseamnă Wild Reels, Mega Reels și Nudge Reels. Fiecare dintre aceste opțiuni vine la pachet cu propriul zeu. Pe acest joc se pot plasa pariuri de până la 100 de lire sterline pe rundă. Există și un premiu la acest slot neprogresiv în valoare de 10.000 de lire sterline. Nu credem că îți permiți să atezi trenul pentru acest premiu. Pentru jucătorii de modă veche, cei care preferă încă păcănele pe desktop, Yggdrasil a pregătit deja o grafică colorată și luminoasă.

Printre simbolurile care ne-au atras atenția se remarcă iepurele cu coarne, dragonul scufundat în aur, pasărea phoenix, floarea de lotus și, preferatul nostru, pisica-vultur, un animal spectaculos ]n acest joc. Nirvana gratis e jocul în care îți găsești liniștea.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016