18+

Nutcracker

Când sărbătorile de iarnă se apropie, parcă ne dorim să le simțim magia tot mai mult. Căutăm melodii de sezon, haine de sezon, ghirlande, delicii culinare și cadouri. Căutăm filme relaxante în care este prezent omătul și jocuri care să ne pună mai ușor în pielea personajului – cel ce se bucură de spiritul Crăciunului. Ei bine, Nutcracker gratis este un joc ca la aparate care ne ajută în acest sens, aducându-ne, prin grafică, funcții și coloană sonoră, acea bucurie pe care toți ar trebui să o simțim!

Nutcracker gratis, un joc ca la aparate care te face să zâmbești

Nutcracker gratis este un joc ca la aparat produs de cunoscutul provider iSoftBet. Producătorul, ce încă de la lansare a dorit să ofere doar jocuri de înaltă calitate, cu tematici inedite, ne pune acum pe role o poveste frumoasă. Și nu este nicicum una siropoasă, cum au tendința să fie mai toate din jocurile de Crăciun.

Acest joc ca la aparate iSoftBet are ca sursă de inspirație atât baletul lui Tchaikovsky, cât și clasicele figurine de lemn specifice Crăciunului. Cele 6 role și 3 rânduri sunt așezate pe un fundal frumos, un oraș acoperit cu zăpadă. Iar ca totul să fie artistic, ecranul este încadrat de draperii tipice scenelor de teatru, iar rolele sunt și ele conturate de o linie aurie. Sunetul este și el deosebit. Ne face de îndată cunoștință cu clasicul balet și ne permite să pătrundem într-o lume colorată, în care trebuie să ne relaxăm și să ne distrăm.

Joc ca la aparat Nutcracker: simboluri, plăți și funcții

În Nutcracker gratis ai parte, așa cum am spus și mai sus, de simplitate. Simbolurile nu vin într-un număr mare, să te obosească. Cele simple sunt în număr de patru: fetița, șoarecele, trenulețul și ursulețul. Cel mai avantajos simbol este șoarecele cel alb, personaj negativ în această poveste, ce-ți poate aduce până la 500 de monede. Este urmat de Clara, fetița ce-și îmbrățișează cu drag soldățelul, ce poate să-ți ofere câștiguri de până la 300 de monede, și de trenuleț, ce-ți poate oferi până la 200 de monede. Ursulețul de pluș cu fundă roșie este și el valoros, putându-ți aduce până la 150 de monede. Tot importante sunt și simbolurile cărți de joc, în combinațiile potrivite crescându-ți și ele suma din balanță.

În jocul ca la aparate Nutcracker ai parte și de simboluri speciale. Vorbim, în primul rând, de zâna Sugar Plum, ce-ți poate aduce nenumărate rotiri gratuite. De exemplu, la 5 apariții primești 30 de free spins, iar la 3 apariții primești 10 free spins. În timpul acestor runde gratuite, dacă prinzi iar simbolul zână ești recompensat cu alte rotiri, până la 30!

Cel de-al doilea simbolul important este cel Wild, reprezentat de soldățel. Acesta va declanșa o altă funcție bonus cu rotiri – până la 10. Trebuie doar să ai noroc și să nimerești cel mai frumos dar! Apoi, ține cont de faptul că rola 3, cea pe care apare simbolul Wild, va rămâne blocată în timpul rundelor gratuite și va putea crea alte victorii frumoase. Deci, în ansamblu, Nutcracker gratis este un joc profitabil. Are și volatilitate medie, fapt pentru care este perfect și pentru începători!

Cum să joci Nutcracker gratis online?

După cum prea bine știi, jocurile ca la aparate de pe site-ul nostru sunt în variante demo. Deci, le poți juca direct în browser, fără a fi necesar să te înregistrezi sau să îți creezi cont și, desigur, fără să investești vreun ban. Dacă vrei să joci jocul ca la aparate Nutcracker pe bani reali, îți recomandăm casino Maxbet. În portofoliul Maxbet chiar ai nenumărate jocuri din care să alegi!

Revenind la Nutcracker gratis, după ce dai pe Joacă vei descoperi că este simplu să simți magia sărbătorilor de iarnă. Ai un meniu intuitiv, cu tot ce-ți trebuie în partea de jos a lui. Aici vei găsi butonul i cu informații despre joc și plăți, cel de autoplay, cel de spin și cel de setarea pariului. În ceea ce privește setarea pariului, poți miza de la 0.1 la 1, cu un număr fix de 20 de linii de plată. Deci, dacă vei alege valoarea maximă de 1, vei plasa practic un pariu de 20 de euro – așadar, atenție la ce setezi! În rest, rămâne să dai Spin sau să setezi numărul de runde automate și să te bucuri de câștiguri.

Concluzie

Jocul Nutcracker gratis poate să-ți ofere o porție bună de distracție. Chiar dacă nu îndrăgești jocurile ca la aparate de iarnă, acesta, grație atenției iSoftBet, te va cuceri prin simplitate, muzică și câștigurile frumoase pe care le oferă. Și dacă totuși nu o va face, pentru că ești mai Grinch din fire (este ok, suntem mulți la fel!), pe Joc Aparat ai multe alte jocuri. Deci ai de unde alege relaxare pentru serile liniștite de iarnă sau diminețile plictisitoare în drum spre job. Multă baftă!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016