18+

Oil Company 2

Am adăugat Oil Company 2 gratis pe site. Joacă acum și descoperă elementele sale speciale! Acest joc ca la aparate gratis e disponibil pe tabletă, PC sau telefon și poți juca oricât dorești. Ai mai jos regulile și simbolurile sale.

Oil Company 2 gratis – joc EGT

Oil Company 2 este un joc creat de EGT, așa că te poți aștepta să ai parte de jackpoturi și elemente interactive. Pe măsură ce joci vei descoperi rotiri gratuite, simboluri wild extensibile și funcția gamble.

Ai parte de numeroase elemente speciale și vei resimți pe deplin avantajele jocului la aparate online.

Acest aparat este inspirat de lumea arabă și industria de petrol, așa că oportunitățile de câștig sunt uriașe. Simbolurile includ cactuși, cămile, șeici, clădiri de zgârie-nori, o pompă de petrol și alte elemente inspirate din această lume. Simbolurile au niște animații simpatice atunci când înregistrezi câștiguri.

Jocul are 40 de linii de plată ajustabile, putând alege dacă joci pe 1, 10, 20, 30 sau 40 la fiecare rotire. Cele mai mari premii se obțin atunci când prinzi 5 simboluri de pompe de petrol. Este vorba de un câștig 1000x. Dacă pariezi 20 de credite pe o rotire și prinzi 5 simboluri de acest tip, prinzi jackpotul maxim de 20000.

Simbolul wild este reprezentat de pompa de petrol, în timp ce simbolul scatter este marcat cu textul Petrol Stock Exchange. 3 simboluri scatter îți aduc runda bonus cu 7 rotiri gratuite.

În acest aparat online poți folosi și funcția gamble. După fiecare câștig poți alege dacă vrei să îți retragi câștigurile sau să pariezi suma la dublaje. Vei avea de ghicit dacă o carte este neagră sau roșie. Dacă nimerești, suma câștigată îți va fi dublată.

Încearcă și tu acest joc gratis și convinge-te de atractivitatea sa! Îl găsești în varianta pe bani reali la Netbet. Profită de bonusul nostru de 150% până la 1000 RON și 50 de rotiri gratuite în pagina de aici!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016