18+

Penguin Style

La Penguin Style gratis poți să te distrezi chiar acum cu cei mai simpatici pinguini. Și cu un RTP de 96%, șansele de câștiguri pe bandă rulantă sunt foarte bune. Tot ce trebuie să faci este să dai play și să te bucuri de atmosfera de vis a Polului Sud. Iar dacă îți place clima mai rece combinată cu câștiguri, încearcă Cool Jewels gratis pe Joc Aparat!

Penguin Style gratis – distrează-te la Polul Sud! 

Penguin Style gratis este un aparat nemaipomenit. Ai nenumărate moduri de a câștiga și de a te simți bine. Colorat, cu o grafică senzațională, ai parte de o experiență specială. Te vei simți ca în Antarctica!

Dar, pentru a cunoaște mai bine ce înseamnă să pariezi la joc aparate Penguin Style gratis, va trebui mai întâi să cunoști bine producătorul. Acesta este EGT, unul dintre cei mai recunoscuți furnizori pe plan mondial. El a reușit să cucerească clienții cu jocuri extraordinare, cum ar fi Shining Crown și Vampire Night. Un alt aparat online pe care sigur îl recunoști este Burning Hot slot. Este foarte popular printre pasionați, are un mod de joc simplu, iar tu te poți bucura de el chiar aici, pe Joc Aparat!

Alte informații esențiale despre Penguin Style gratis ar fi cele care țin de structură. Aici se remarcă formula de succes a celor de la EGT. Observăm o organizare clasică de 5×3, la care se adaugă 20 de linii de plată. Pe lângă asta, vei avea la acest aparat și un RTP de 96%. Astfel, ai la dispoziție un slot ce se promite a fi profitabil!

Joc aparate Penguin Style – simboluri și plăți

Pentru a înțelege mai bine Penguin Style gratis va trebui să cunoști fiecare simbol care îți aduce plăți. Astfel, îți vei putea ajusta pariul când observi ce simboluri îți pică mai frecvent. Când vine vorba de tematică, imaginile reprezentative de pe role te ajută să intri în această poveste cu pinguini. Hai să vedem care sunt! 

 • J, Q, K, A sunt clasicele simboluri a cărților de joc. În Penguin Style free ele plătesc până la 2,000 de credite. 
 • Crevetele și Calamarul sunt simboluri specifice tematicii jocului ca la aparate Penguin Style gratis și îți dau până la 3000 de credite. 
 • Pinguinii sunt printre simbolurile principale și plătesc bine. Îți vor aduce până la 4000 de credite dacă nimerești câte 5 într-o combinație.
 • Balena Ucigașă este cel mai valoros simbol din jocul normal. Aceasta te răsplătește cu până la 10,000 de credite dacă nimerești 5.

În jocul ca la aparate Penguin Style free ai multe ale modalități de plată. Mai sus ai citit despre simboluri, care reprezintă numai una. Astfel, rămâi cu noi în continuare și vom descoperi împreună specialele!

Specialele în Penguin Style gratis

Aparatul Penguin Style gratis are o mulțime de speciale, care sunt de mai multe tipuri. Acestea sunt construite din simboluri și funcții ale jocului, iar principalul lor scop este să te ajute să înregistrezi cât mai multe câștiguri. Hai să vedem care sunt!

 • Wild – este pinguinul cu pălărie, cel care apare și în logoul jocului. Îți poate aduec până la 20,000 de credite. Dar, mai interesantă este puterea lui specială. Acesta poate înlocui orice alt simbol din Penguin Style gratis, cu excepția lui Scatter.
 • Scatter – reprezentat de un iglu. Acestea apare doar pe rola 3 și îți oferă 3 free spins atunci când îl nimerești. În timpul acestor rotiri gratuite, simbolul de iglu va rămâne pe rolele de joc și se va transforma în Wild. Astfel, ai multe șanse să te bucuri de un profit foarte mare.
 • Dublaje – totodată, dacă ai câștigat o sumă, o poți multiplica. Te întrebi cum? Ei bine, prin modul gamble. Ai o funcție specială care îți va arăta o carte care poate fi roșie sau neagră. Dacă alegi dinainte răspunsul corect atunci suma îți va fi dublată. Poți alege să continui sau să încasezi suma câștigată.

După cum poți observa, la acest joc aparat Penguin Style online ai multe modalități să te bucuri de un profit foarte mare. Astfel, distracția ta va fi asigurată. Dacă vrei să-l încerci și pe bani reali, o poți face la Mr Bit Casino!

Joacă Penguin Style demo!

Poți să încerci chiar acum Penguin Style gratis pe Joc Aparat! Aici te poți distra la jocuri ca la aparate total gratis, fără să-ți faci vreun cont sau să descarci ceva. În plus, ai o mulțime de avantaje dacă alegi să joci aici. Hai să vedem câteva dintre ele!

 • Te familiarizezi cu structura, cu butoanele și cu simbolurile aparatului.
 • Îți faci o strategie pe care o poți testa absolut gratuit.
 • Nu pierzi absolut niciun ban, dar distracția slotului este exact aceeași.
 • Experimentezi fiecare funcție specială și ce oferă acestea.
 • Nu ai nevoie de cont sau să faci vreo descărcare la Joc Aparat.
 • Poți să încerci fiecare aparat chiar și pe telefonul mobil.

Așadar, ce mai aștepți? Cu atâtea avantaje, Penguin Style gratis și celelalte jocuri sunt chiar la un click distanță. Poți experimenta nenumărate victorii și te poți bucura chiar acum de ele!

Concluzii

La final, Penguin Style gratis este unul din cele mai interesante aparate de la EGT. Are o tematică specială, cu pinguini. Și cine nu iubește pinguinii? Pe lângă asta, te bucuri de un RTP mare și de cele mai speciale funcții și simboluri. Dă-i un spin chiar acum și distrează-te!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016