Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

PIRATES’ MILLIONS

Ia-ți Rotirile Gratuite la 888

100% Bonus Până la 1000 RON
PIRATES’ MILLIONS
PIRATES’ MILLIONS

Apasă START pentru a începe
PIRATES’ MILLIONS

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Pirates Millions slot te trimite într-o aventură incredibilă, alături de cei mai periculoși pirați de pe mare. Cei de la Random Logic au reșusit să creeze un joc cu o grafică captivantă și personaje inedite. Traseul pe care te afli ascunde comori nebănuite, iar la capăt te așteaptă cu puțin noroc un jackpot 777 extrem de generos. Ești suficient de curajos pentru un joc aparat complex, cu funcții bonus și multe alte premii?

Înainte de toate, o miză trebuie aleasă, precum și numărul liniilor de plată cu care vrei să joci. Pirates Millions slot este format din 5 role și 25 de linii de plată, pe care le poți ajusta așa cum vrei în timpul jocului. Fii cu băgare de seamă însă, pentru că valoarea monedei și numărul de linii determină maximul de profit pe care îl poți face.

Simbolurile standard sunt formate dintr-un grup de pirați înarmați și pregătiți să fure tot ce prin în cale, iar căpitanul este cel mai valoros simbol, cu un multiplicator al mizei de 5000x. Simbolurile speciale includ faimosul simbol Wild, în formă de cufăr, alături de papagalul care declanșează funcția specială și simbolul Scatter sub formă de corabie.

În ceea ce privește funcțiile bonus, wildul este cea mai bună șansă pe care o ai la un jackpot 777. Dacă reușești să obții 5 simboluri wild pe o linie de plată activă, atunci miza îți va fi multiplicată de 1,111,111 ori. Totalul pe care îl poți câștiga este de fapt de 8,888,888 de euro, deci ai toate motivele sa rămâi în joc până reușești să pui mâna pe acest premiu! Chiar dacă nu este ziua ta norocoasă și jackpotul progresiv se dovedește a fii ceva mai dificil de obținut, tot îți rămâne bonusul papagalului Galleon. Practic, trei sau mai multe simboluri cu papagali oriunde pe linii o să activeze funcția, iar de acolo poți să îți multiplici câștigurile de zeci de ori.

Toate jocurile cu aparate pe care ai vrut să le încerci vreodată te așteaptă pe Joc Aparat. Testezi gratuit orice joc și te pregătești să câștigi la sloturi cu bani. Încearcă Book of Ra sau Sizzling Hot, apoi verifică sloturile cu linii multiple de plată și povești interesante.

Ia-ți Rotirile Gratuite