18+

Pixies of the Forest

Anul e pe sfârșite și credem că e momentul să te destinzi cu un slot de calitate dela IGT. Acest producător a realizat câteva video-sloturi în ultimii ani, printre care și Crown of Egypt, despre care am mai povestit în articolele de pe Joc Aparat. Astăzi vorbim de un alt slot foarte colorat și viu și anume Pixies of the Forest slot gratuit. Avem în față cinci role, 99 de modalități de plată și o rată de întoarcere la jucător (Return to Player Rate) de 94%. Și unde mai pui faptul că acțiunea se desfășoară într-o pădure magică, unde creaturi misterioase îți ies în cale la tot pasul.  Zânele sunt cele mai spectaculoase creaturi din Pixies of the Forest.

Pixies of the forest slot gratis

Dacă ne referim strict la superlativele din acest joc, nu putem evita simbolul de top, care îți aduce cea mai mare satisfacție . Acest simbol este logoul jocului și își poate plăti 20, 400 sau chiar 2.000 de monede. De asemenea, există și un simbol de tip Wild, simbol care atunci când aterizează pe cele trei role mediene din jocul de bază poate substitui orice mai puțin bonusul. Află mai multe și despre sistemul numit Tumbling Reels, care diferențiază Pixies of the Forest slot gratuit de alte jocuri asemănătoare. Același lucru îl vei găsi în alt joc de la IGT, Da Vinci Diamons.

Nici amatorii de rotiri gratuite nu sunt uități de developerii care au realizat acest joc. Free spinurile apar atunci când 3 simboluri bonus aterizează pe aceeași linie de plată din aceeași rundă. Poți obține până la 11 rotiri gratuite în orice moment al jocului. Pixies of the Forest slot gratis vine și în varianta desktop, dar și în varianta mobile pentru Android sau iOS. JOcul poate fi testat la partenerii noștri de la Netbet.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016