18+

Planet of the Apes

Planet of the Apes este un slot ca la aparate online format din 10 tamburi și 10 linii de plată active. Acest joc este produs de NetEnt în colaborare cu 20th Century Fox.  Jocul a fost inspirat din filmul Rise of the Planet of the Apes.

Există o mulțime de caracteristici, bonusuri, free spins și simboluri speciale. Dacă declanșezi funcția Free spins ca la aparate online o să obții 10 rotiri gratuite. Există și caracteristici speciale, precum Dawn Free Spins. Dacă declnșezi această funcție o să primești 15 rotiri gratuite și un multiplicator de 5x miza.

Poți să pariezi începând de la 20 de monede până la 200 monede pe linia activă de plată. Bucură-te de acest joc ca la aparate online. Descoperă Planeta maimuțelor și vezi ce premii poți să obții la acest joc online.

Așa cum te-ai fi așteptat, Planeta maimuțelor arată fantastic. Simbolurile speciale ale acestui joc sunt Rise și Dawn. Sunt prezente și cărțile de joc standard, precum: A, K , Q, J și 10. Personajele principale ale acestui joc sunt maimuțele din seria de filme Planeta Maimuțelor. Simbolul wild pentru acest joc ca la aparate online este Caesar și înlocuiește celelalte simboluri pentru a crea combinații câștigătoare. Acest simbol nu poate înlocui Scatter-ul.

Există o caracteristică Rise Bonus care se declanșează atunci când bonusul apare pe primul tambur. Bonusul Rise îți acordă un bonus suplimentar dacă nimerești simbolurile cu oameni și maimuțe. Acest simbol poate să-ți aducă câștiguri de 80x miza.

O altă caracteristică a jocului este Dawn Bonus și apare pe ultimul tambur. Dacă nimerești simbolurile cu maimuțe și oameni, pe ultimul tambur o să activezi caracteristica Dawn. Această caracteristică îți poate aduce până la 1200x miza. Joacă-te chiar astăzi ca la aparate online și vezi ce câștiguri te așteaptă la Planet of the Apes.

Un alt simbol special pe care ți-l prezint este Spark. Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Spark o să primești 15 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri gratuite o să activezi un multiplicator, funcția extra wild și extra spins free. Numai premii mari te așteaptă la acest joc online gratis.

Joacă-te chiar astăzi acest slot online gratuit. Capătă experiență și distrează-te ca la aparate online gratis. Nu trebuie să faci o depunere ca să te joci. Nu lăsa pe mâine, ce maimuță poți să întâlnești astăzi!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016