18+

Plenty on twenty

Îți plac cocktailurile de fructe, mai ales în anotimpul cald, când tot ce ai nevoie e doar o limonadă rece? Dacă răspunsul e afirmativ te încurajăm să încerci jocul celor de la Novomatic/ Green Tube – Plenty of Twenty gratis, un slot care spune povestea fructelor care au prins viață. Compania a lansat jocul în 2014 și de atunci jocul devine tot mai popular.

Slotul propune un Return to Player Rate (marginea ce se întoarce la jucători) de 95.61%, 20 de linii de plată, cinci role și trei rânduri, fiind încadrat în acele aplicații cu fructe și cu un format standard apreciat de foarte mulți dintre jucători de cazinou.Jocul poate fi testat gratis la noi pe site atât în variant de mobil sau tabletă, dar și în variantele pentru desktop și laptop. Distrează-te pe bani cu acest joc pe platform celor de la Maxbet Casino. Ești pregătit să accepți provocarea?

Specialele pe care le poți câștiga la Plenty of Twenty gratis

Premiul cel mare pentru care te lupți cu ceilalți jucători este de 50.000 de monede. Nici simbolurile nu sunt de neglijat, ami ales că ele ne amintesc de jeleuruile colorate din copilărie. Cireșele, pepenii, prunele și portocalele (desenate cu gură și ochi) ne fac experiența din Plenty of Twenty mult mai distractivă.

Rolul simbolurilor Wild și Scatter sunt jucate de șeptar și de steaua strălucitoare. Grafica de top marca Novomatic și sunetele spectaculoase ne fac să optăm pentru acest joc într-o după-amiază toridă plină de cocktailuri cu fructe. Imaginea din joc ne amintește de Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm, titlurile cele mai spectaculoase din portofoliul celor de la Novomatic. Slotul Plenty of Twenty gratis este echipat și cu funcția gamble, atât de iubită de pariorii români.

Dacă vrei să vezi cum funcționează pentru tine acest joc, testează-l pe Joc Aparat în mod gratuit.

 

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016