18+

Pumpkin Smash

Îți plac măștile și costumele amuzante, dar și înfricoșătoare? Te bucuri de fiecare dată când ai ceva de sărbătorit? Te simți comod când vine vorba de Helloween? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este da, atunci avem pentru tine un videoslot fantastic produs de cei de la Yggdrasil. Vorbim despre Pumpkin Smash, o variantă de păcănele cu un RTP de 96% (Return to Player Rate), 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Pumpkin Smash gratis poate fi testat și pe platforma noastră Joc Aparat.

Ce ne oferă Pumpkin Smash gratis

În materie de vizual, jocul lansat de Yggdrasil în 2017 este o adevărată încântare. Simbolurile sunt realizate în maniera benzilor desenate, fiind extrem de colorate și de vii. Senzația este aceea că ecranul tău este o petrecere continuă de Helloween. De asemenea, fundalul acestui joc este reprezentat de un sat sud-american tradițional.

Și în materie de sunet lucrurile se prezintă excelent pentru acest Pumpkin Smash gratis. Sunetul și imaginea se completează reciproc în ceea ce reprezintă unul dintre hiturile videosloturilor din 2017. Avem și o versiune mobilă (Android și iOS), dar și una pentru desktop și laptop, ceea ce dă jocului o deschidere mai mare pentru utilizatori. Nu poți neglija nici faptul că Pumpkin Smash gratis poate fi testat în cazinourile partenere Joc Aparat.

Simbolurile bonus din acest joc sunt reprezentate de o serie de dovleci ciopliți. În plus, dacă la rotirea păcănelelor vei obține două sau mai multe astfel de simboluri, vei fi eligibil pentru runda bonus Pumpkin Smash. Poți obține între două și douzăzeci de premii dacă ajungi în acest punct al jocului. Printre cele mai importante dinstincții din joc se numără rotirile gratuite, dar și multiplicatoarele de monede. Poți merge de la X2 la X7, ceea ce face acest joc cu atât mai antrenant. Și atsa încă nu e tot, poți câștiga până la 2.000 de monede cu Pumpkin Smash.

Cum ar fi să asculți celebra trupă The Smashing Pumpkins și să câștigi bani mulți al videoslotul celor de la Yggdrasil, Pumpkin Smash gratis?

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016