18+

Queen of gold

Queen of Gold gratis este un joc creat de către firma Pragmatic cu 6 role și 25 de linii de câștig. Se poate reda pe toate dispozitivele începând de la 25 de monede pe rotire. Jocul arată superb și are o a șasea bobină care conține valori multiplicatoare – dacă atingi Nivelul Super (1 din 6 nivele), poți beneficia de multiplicatori de până la 100x miza!

De asemenea, Queen of gold gratis are o caracteristică de Free Spins unde poți câștiga rotiri gratuite în grupuri de câte 10. Acest joc aparat este excelent și inovator! Rămâne doar să-l încerci!

Poți să te alături împărătesei Nil-ului, Cleopatra, în jocul Queen of gold gratis și te poate răsplăti cu premii foarte mari. Acesta este un slot format din 6 tamburi și 25 de linii de paltă conceput de Pragmatic Play.

Această excursie în Egiptul Antic vine la pachet cu un design de top, o rotire gratuită și o rolă specială cu multiplicatori care pot ajunge până la 100x miza. Poți începe să pariezi de la 25 de monede și poți ajunge până la un maxim de 125 monede!

Cu atât de multe jocuri de aparate cu tematică egipteană care se află pe rafturile cazinourilor online, ar trebui să fie ceva diferit ca să iasă în evidență. Sincer, asta face Queen of gold pentru că arată incredibil de bine, dar și funcțiile bonus pe care le oferă sunt senzaționale!

Design și caracteristici Queen of gold gratis

Designul este superb – vei observa piramide și bărci care navighează pe Nil, iar rolele înclud și cărțile de joc obișnuite (As, K, Q) și zeii egipteni: Bastet, Horus, Anubis și regina Cleopatra. Regina este simbolul cu valoarea cea mai ridicată de plată.

Dacă nimerești 5 simboluri cu Cleopatra primești 200 de monede. Simbolul wild este masca lui Tutankhamun și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatterului.

La fiecare rotire vei observa că în joc este un al 6-lea tambur. După cum am mai zis acesta conține multiplicatori. Aceștia variază de la 2x pariul și poate ajunge până la 10x miza. Fiecare nivel depinde de câte simboluri Cleopatra aterizezi în fiecare rundă.

De asemenea, jocul nu este lipsit de Free Spins. Ca să activezi această funcție trebuie să aterizezi 3 simboluri bonus și vei fi răsplătit cu 10 rotiri gratuite. Joacă-te chiar acum Queen of gold gratis! Dacă vrei să încerci și varianta pe bani reali intră pe Top Casino ca să vezi toate ofertele exclusive de la cazinourile de top din România!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016