Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Queen of Rio

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
Queen-of-Rio
queen of rio gratis

Apasă START pentru a începe
Queen of Rio

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Cum arată un parior de succes? Îi putem creiona portretul? Răspunsul e categoric da.Încrezător în propriile abilități de gambler, petrecăreț, mereu bine dispus. Și încă ceva, mereu gata să încerce sloturi noi. Este și cazul jocului celor de la EGT, Queen of Rio gratis. Cu păcănele ca acestea ești cu un pas mai aproape de carnavalul de la Rio de Janeiro. Te vei obișnui rapid cu 20 de linii de plată, cu 5 role și cu trei rânduri.

Joacă Queen of Rio și pe tablet și pe telefonul mobil intelligent, dar alege și variant clasică de laptop sau desktop. Jocul a fost lansat la apă în 2016 și de atunci încoace tot adună adepți care îi sporesc popularitatea. Deși există câteva variante pe internet, nu am găsit o sursă care să ne indicecu exactitate RTP-ul acestui joc, însă suntem siguri că va genera câștiguri nemaipomenite. Queen of Rio este cu și despre distracție data la maximum. Joacă-l în versiunea demo, după care mută-te pentru o sesiune pe bani pe Maxbet România.

Specialele din Queen of Rio gratis

Ce poți găsi în cadrul acestui joc? Avem rotiri gratuite,avem simbolurile wild și scatter, dar și alte propuneri pe care nu ai cum să le scapi din vedere. Grafica, efectele sonore, dar și atmosfera din joc sunt absolut spectaculoase. Dacă te întrebi care este simbolul wild al acestui joc, nu ne rămâne decât să dezvăluim și acest mic secret din Queen of Rio gratis. O dansatoare de carnaval extrem de specială îndeplinește funcția de wild. Mai mult, dansatoarea antrenată pentru Rio poate avea o influență puternică în acest joc, putând substitui majoritatea simbolurilor atunci când ajunge pe role.

Poate că obiectivul tău este acela să câștigi 15 rotiri gratuite, iar asta te va face fericit. Găsește 3 simboluri Copacabana, o plajă foarte cunoscută din orașul carnavalului, și apoi ești fericitul posesor a 15 free spins. Asta nu e tot, 4 jackpoturi progrsive pot fi castigate oricând dacă joci Queen of Rio. Ia-ți zborul spre Rio mai întâi de la păcănele!

Ia-ți Rotirile Gratuite