18+

Rainbow Riches

Rainbow Riches este un devorator al sloturilor datorită rundelor sale bonus pentru că oferă premii foarte mari! Acesta se numără printre cele mai favorite jocuri online. Cele 3 runde bonus oferite sunt cu adevărat valoroase! Premii fabuloase te așteaptă la acest joc aparat online!

Este un aparat online cu 5 tamburiși 20 de linii de plată. Acest joc aparat are o temă irlandeză, deoarece o să-l pe vezi pe Leprechaun și oala de aur. Dacă nimerești 5 simboluri cu Wild Leprechaun activezi jackpot-ul în valoare de 500 de monede.

Trebuie să știi că jackpot-ul de 500 monede nu este cel mai mare premiu pe care o să-l întâlnești la Rainbow Riches, acest joc aparat compensează cu 3 caracteristici bonus extraordinare. Poți să activezi liniile de plată începînd de la 20 până la 500 de monede.

Să aruncăm o privire la caracteristica Road to Riches Bonus – poți să declanșezi acest lucru dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Bonus Leprechaun oriunde pe role. Premiile pentru această rundă bonus pot ajunge până la 500x miza!

Apoi avem caracteristica Wishing Well Bonus – aceasta se declanșează dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri cu Wishing Well oriunde pe role. O să vezi 3 puțuri care spun: “Alege-mă!”. Trebuie să alegi unul dintre cele 3 pictograme care au apărut pe role. Și acest bonus îți poate aduce un câștig de 500x pariul total!

Bonusul final care trebuie menționat este funcția Pots Gold Bonus. Sincer să fiu, acesta este bonusul meu preferat! Poți declanșa aceată caracteristică Pots of Gold Bonus dacă nimerești 3 simboluri de ghivece de aur pe rolele 2, 3 și 4. Oalele de aur, argint și bronz se vor roti în jurul ecranului. O săgeată se va îndrepta spre una dintre ele, atunci când vasele se opresc din rotire. Fiecare pot are o valoare multiplicatoare care este înmulțită cu miza totală. Și probabil ai ghicit, miza totală este de 500x pariul!

Joacă-te astăzi Rainbow Riches și bucură-te de aparate online gratis! Premii incredibil de mari te așteaptă la acest joc aparat online! Distrează-te la aparate online pe bani reali!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016