18+

Rambo

Ești tipul care preferă super-eroii din filmele de acțiune sau, mai degrabă, îți place să mixezi supr-eroi cu păcănele? Oricum am privi lucrurile, ești omul potrivit la slotul potrivit. Rambo slot gratis, adus la viață de unul dintre furnizorii noștri favoriți de jocuri, iSoftBet, este un joc lansat în 2013, care deja a devenit clasic printre pasionații genului. Cu un Return to Player Rate impresionant (RTP = 97.02%), acest joc capătă tot mai mulți adepți cu fiecare zi ce trece.

Devii supererou cu Rambo slot gratis

Dacă privim acest joc în materie de cifre, observăm desigur 720 de linii de plată, 5 role și o acumulare progresivă. Mai mult, liniile sunt așezate cumva sub forma unui fagure, după schema 3+4+5+4+3. Vei intra într-un joc ce te poartă printr-un ritm amețitor de luptă. Ce este cu adevărat spectaculos la acest slot este faptul că poți ajunge relativ ușor la rotirile gratuite. Iată cum.

Ai nevoie de doar trei simboluri Rambo (oriunde poziționate pe role) pentru a te bucura de free spins. Rambo slot gratis îți aduce încă și mai multe avantaje. Un alt simbol la care este bine să fii atent estegrenada.

Câteva cuvinte despre simboluri

Cu cinci, șase, șapte sau opt grenade oriunde pe ecran vei fi tot mai aproape de jackpoturile progresive. Vorbim de de rundele Stealth, Bravery, Honour și Explosive. Avantajul pentru toate aceste poturi îl reprezintă faptul că ele devin din ce în ce mai mari cu cât trece timpul. Simbolurile prezente în acest joc sunt foarte importante. Avem cărțile de joc, Jeep-ul, cuțitul, șarpele, gloanțele, dar și simbolurile Rambo Wild.

Acesta din urmă se poate coomporta atât ca un simbol clasic, dar poate înlocui și alte simboluri precum Rambo sau grenadele. Te poți bucura de Rambo slot gratis, dar și de alte sloturi de la iSoftBet în cazinoul partener Joc Aparat, Netbet. Alte titluri interesante propuse de acest furnizor sunt BeWitched (tot un slot progresiv), Beverly Hills 90210 sau Lucky Clover (slot progresiv cu aer irlandez).

 

 

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016