Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Rango

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
Rango
Rango

Apasă START pentru a începe
Rango

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Facem o vizită șerifului Rango în deșertul periculos din filmul cu același nume. Toate personajele sunt sub formă de simboluri pe cele 25 de linii de plată ale slotului de la iSoftBet. Ești pregătit de runde bonus cu simbolurile norocoase Wild și Scatter și un jackpot online uriaș? Iată la ce trebuie să fii atent înainte să pornești la joc.

Rango online este slotul care îți oferă o mulțime de oportunități de a face bani. Înainte de toate, selectează numărul de linii de plată cu care vrei să joci și valoarea monedei de pe fiecare linie. Te-ai decis să intri în joc cu miza maximă? Selectează butonul Bet Max ca să activezi toate cele 25 de linii și să joci cu 10 monede. Poți oricând să ajustezi valoarea monedei pe măsură ce avansezi în joc și să mărești treptat numărul liniilor.

În timpul slotului Rango online, principalul tău scop este să aduni cât mai multe simboluri care întruchipează personajele filmului, pentru super combinații câștigătoare. Șarpele Jake este simbolul Wild care îți înlocuiește oricare din celelalte figuri de pe rolele jocului. Cel mai profitabil rămâne totuși simbolul Rango, care declanșează bonusul cu rotiri gratuite atunci când apare pe prima rolă. În timpul rundei bonus te poți aștepta la multe alte surprize care să îți multiplice suma de bani pe care o rulezi! Trei sau mai multe embleme Rango Jackpot plusează bonusul cu încă 10 rotiri gratis.

Să nu uităm de atracția principală a jocului Rango online.  Ai acces la un jackpot online progresiv extrem de tentant, care poate fi al tău dacă reușești să obții 5 simboluri Jackpot Progressive în timp ce joci cu miza maximă.

Joacă gratuit chiar aici pe site și creează o strategie care să îți asigure succesul! Nu uita că ai oferte cu bonusuri de bun venit în cele mai bune cazinouri, perfecte pentru avantaje la sloturi.

Ia-ți Rotirile Gratuite