Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Route of Mexico

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
Route-of-Mexico
Route of Mexico Gratis

Apasă START pentru a începe
Route of Mexico

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Dacă te atrag filmele western-spaghetti și căldura sufocantă a deșertului. Dacă te atrage Mexicul și poveștile care provin de acolo, atunci sigur nu poți omite acest joc nou idn catalogul unuia dintre cei mai buni producători ai momentului, EGT. Route of Mexico gratis vine dotat cu un Return to Player rate de 95%, dar și cu o structură clasică de tipul 5X3 (role și rânduri), la care se adaugă 20 de linii de plată. Astfel, doar 5% din banii aruncați la bătaie în cazinou se vor întoarce la respectivul operator.

O variantă bună de joc pe bani pentru jocul Route of Mexico gratis este și Maxbet Casino. Aici sloturile impreesionante fac diferența. Chiar dacă este un joc lansat în 2017, el este încă apreciat de fanii sloturilor western, mai ales datorită posibilității de a învârti rolele pe mobil sau tabletă. Chiar dacp vorbim de telefoane cu Android sau cu iOS.

Route of Mexico gratis – specialele cu care ne întâmpină acest joc

Ne referim la un slot cu volatilitate medie și la un câștig maxim generat de 20.000 de monede. Două dintre avantajele cele mai importante pentru Route of Mexico gratis sunt motorul de joc și grafica de vârf, fapt ce așează această aplicație între prefertele utilizatorilor români. În materie de simboluri relevante, nu putem omite mașina roșie (joacă rolul scatterului). Acesta va fi localizat mai ales pe rolele de la jumătate. Cu această ocazie vei primi și trei rotiri gratis.

Poate totuși cel mai important aspect îl reprezintă existent a patru jackpoturi progressive. Acestea vor apărea în partea de sus a ecranului, așteptându-și câștigătorii momentului. Nivelul de volatilitate din acest joc, creează o asemănare specială între Route of Mexico de la EGT și jocurile de la Novomatic, Mermaid’s Pearl (RTP – 95.21%) și Reel King Free Spin Frenzy (95.31% – RTP). Succesul va veni garantat cu acest joc!

Ia-ți Rotirile Gratuite