18+

Santa’s Wonderland

Intră și tu în spiritul sărbătorilor cu păcăneaua Santa’s Wonderland demo! Crăciunul vine cu pași repezi, așa că nu ar strica să încerci un joc tematic în această perioadă. Iarna asta, Pragmatic Play vine cu cele mai tari păcănele, care îți aduc atât distracție, cât și cadouri de care să te bucuri.

Și Santa’s Wonderland demo nu este singurul joc tematic din acest sezon. Vei mai putea încerca și Penguin Style gratis la noi pe site, pentru a continua să obții câștiguri în aceeași manieră crăciunească. Dar până atunci, hai să aflăm mai multe detalii despre păcăneaua de azi!

Detalii despre Santa’s Wonderland demo

După cum spuneam, Santa’s Wonderland demo este un joc de păcănele de la faimosul producător Pragmatic Play. Acesta nu dezamăgește niciodată când vine vorba de creațiile sale și vei vedea că acesta este cazul și în cadrul jocului prezentat acum. 

La jocul ca la aparate Santa’s Wonderland vei avea 8 role, 8 rânduri și 20 de linii de plată. Mai mult, volatilitatea păcănelei este mare, ceea ce înseamnă că vei avea parte de câștiguri mari, dar nu atât de des. Cu toate acestea, nu ai de ce să-ți faci griji! Ai un RTP mare de 96,23% și simboluri care plătesc super bine. Despre ele vom vorbi în secțiunea următoare. 

Până atunci, trebuie să mai știi că mizele vor fi și ele variate, de la 0,80 RON cea minimă până la 400,00 RON cea maximă. Asta înseamnă că se vor putea bucura de joc atât începătorii, care nu vor să riște prea mult, cât și cei mai cu experiență, care folosesc sume mai mari. 

Simboluri în Santa’s Wonderland gratis

Un lucru e sigur despre Santa’s Wonderland demo încă din titlul păcănelei și anume că tematica este una festivă, simbolurile portretizând perfect atmosfera de Crăciun și împărăția lui Moșu’. Așadar, hai să vedem și noi care sunt, mai exact, aceste simboluri și cât vor plăti ele cu miza de 8,00 RON!

 

– Globul albastru: până la 200 RON;

– Globul verde: până la 300 RON;

– Globul roșu: până la 400 RON;

– Globul galben: până la 600 RON;

– Avionul: până la 1.200 RON;

– Trenul: până la 2.000 RON;

– Ursulețul: până la 4.000 RON.

Ce mai trebuie să știi despre aceste simboluri de bază din jocul de păcănele Santa’s Wonderland este că vor plăti în blocuri de minim 5 simboluri conectate pe orizontală sau pe verticală.

Santa’s Wonderland slot – speciale

Pe lângă simbolurile de bază din Santa’s Wonderland demo nu vor avea cum să lipsească cele speciale. Putem spune că sunt simbolurile cele mai așteptate din fiecare joc. Așa că, hai să nu mai pierdem vremea și să vedem care sunt acestea!

– Wild: este reprezentat de Moș Crăciun și substituie toate celelalte simboluri. Acesta va apărea doar ca parte a modurilor de joc Wild Santa și Lucky Santa, unde se poate conecta pentru a forma mai multe combinații câștigătoare.

Moduri de rotire:

– Fulgul albastru: cu acesta câștigi REFRESH. Adică, ecranul este golit de toate simbolurile după colapsări, cu excepția simbolurilor Wild, iar noi simboluri sunt aduse pe ecran. 

– Fulgul mov: cu acesta câștigi WILD SANTA. După colapsări, toate instanțele unui simbol aleatoriu pe ecran se transformă în Wild.

– Fulgul galben: cu el câștigi BLOCURI. După colapsări, se adaugă blocuri aleatorii de 2×2 din același simbol.

– Fulgul roșu: cu acesta primești premii SUPERSIZE. În urma colapsărilor, un bloc aleatoriu de 3×3, 4×4, 5×5 este adaugat pe ecran.

– Fulgul verde: acesta acordă premii LUCKY SANTA. După colapsări, se adaugă pe ecran între 5 și 15 simboluri Wild în mod aleatoriu.

Mod de joc progresiv Midnight Riches: În urma fiecărei rotire, se calculează numărul de simboluri câștigătoare care au explodat în timpul colapsării. În acest fel, contorul Midnight Riches se umple. Modul de joc începe la nivelul unu cu un multiplicator de câștig de 3x. Apoi, va trebui să mai aduni alte simboluri plătitoare pentru a avansa la următorul nivel.

– Nivelul 2 – colectează 116 simboluri plătitoare (se joacă cu multiplicator 6x);

– Nivelul 3 – colectează 120 simboluri plătitoare (se joacă cu multiplicator 9x);

– Nivelul 4 – colectează 124 simboluri plătitoare (se joacă cu multiplicator 12x);

– Nivelul 5 – colectează 132 simboluri plătitoare (se joacă cu multiplicator 15x).

Cum joci Santa’s Wonderland demo?

Dacă nu este prima oară când joci o păcănea, atunci sigur îți va fi super ușor să încerci Santa’s Wonderland demo. Dar chiar și dacă ești novice în ale jocurilor de noroc, să știi că tot nu îți va fi greu. În cele din urmă, îți vom spune exact ce trebuie să faci pentru a te bucura de păcănea așa cum trebuie. Iată ce ai de făcut!

– Dă scroll mai sus și apasă pe butonul portocaliu pe care scrie „Joacă acum”;

– Odată intrat în joc, mergi la butonul „i” pentru a afla mai multe informații despre simboluri, plăți și alte detalii;

– Acum e timpul să setez miza pe care o dorești, ajutându-te de butoanele „+” și „-” din dreapta ecranului;

– A venit momentul să dai start rolelor, apăsând pe butonul cel mare tot din partea dreaptă. 

Felicitări! Ai îndeplinit toți pașii pentru a putea juca Santa’s Wonderland free. Dar dacă vrei să joci acest slot pe bani reali, atunci ar trebui să citești în continuare pentru a afla mai multe despre acest subiect.

Unde joci Santa’s Wonderland online pe bani reali?

Fie că vrei să joci Santa’s Wonderland demo sau pe bani reali, cert este că te vei distra de minune! Totuși, ține cont că în cazul în care vrei să joci pe bani adevărați, nu o vei putea face la noi pe site, ci va trebui să te îndrepți către un cazinou online din România.

Un cazinou pe care îl recomandăm noi unde vei găsi acest joc de păcănele este Maxbet. Dacă nu l-ai încercat până acum, să știi că la înregistrare vei primi și un bonus de bun venit pe care îl vei putea folosi chiar la păcăneaua de azi. Sună bine, nu?

Concluzii

Așadar, nu uita să te bucuri de atmosfera de sărbători cu noul joc de păcănele de la Pragmatic Play – Santa’s Wonderland demo. Și că tot vorbeam de atmosferă și de spiritul de Crăciun, vei mai avea la dispoziție un alt joc minunat numit Mystical Santa Megaways. Încearcă-le pe amândouă și descoperă favoritul! Distracție plăcută!

 

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016