Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Shaolin Spin

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
Shaolin-Spin
Shaolin Spin slot gratis

Apasă START pentru a începe
Shaolin Spin

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

A venit momentul să vorbim și de un videoslot care pune în prim plan artele marțiale și tradițiile provenite din China. Vorbim de Shaolin Spin gratis, un joc produs de unul dintre cei mai mari furnizori ai momentului, iSoftBet. Avem în față o aplicație cu o grafică excepțională, aplicație care există pe piață încă din 2015. Aici norocul se îmbină excelent cu obiceiurile asiatice.

Return to Player Rate are o valoare care va atrage foarte mulți iubitori ai jocului online. 97.15% înseamnă foarte mult în economia unui joc de cazinou online. Structura rolelor este una binecunoscută (5X3), Shaolin Spin plusând totuși la capitolul linii de plată. Nu mai puțin de 243 sunt variantele tale reale de câștig. Ai parte și de runde gratuite, jakpot, simboluri scatter, dar și simboluri wild. Shaolin Spin poate fi testat atât în varianta sa desktop, cât și în varianta de mobil și tabletă. Indiferent ce alegi, spectacolul păcănelelor te va însoți oriunde l-ai juca.

Shaolin Spin gratis cu speciale

Slotul de la iSoftBet se prezintă cu o rundă de free spins, care se activează o dată cu simbolul scatter din joc. 3 simboluri îți aduc zece rotiri gratuite, 4 simboluri 15 rotiri gratuite, iar cinci simboluri 20 de astfel de rotiri gratuite. În timpul rundei cu rotiri gratis, toate câștigurile tale se vor tripla. Simbolurile special vor fi mult mai valoroase în cursa ta pentru bani reali.

Simbolurile la care e nevoie să fii atent pe timpul rotirii rolelor în Shaolin Spin gratis sunt: dragonul, templul chinezesc, un bătrân înțelept, o barză, dar și Nunchaku, un vechi instrument tradițional folosit în artele marțiale chinezești. Simbolurile cu o valoare mai mică sunt reprezentate de cărțile de joc (A, K, Q, J, 10 și 9). Pe lângă simbolul scatter care te premiază cu free spins, mai există și simbolul wild, care apare sub formă de Yin Yang. Îl vei găsi doar pe rolele 3,4,5 și aduce cu sine câștiguri importante.

Shaolin Spin poate fi jucat la Netbet Casino pe bani reali. Dacă vrei să afli mai multe informații despre acest cazinou și să ai parte de oferte exclusive și de informații complete, vizitează această secțiune.

Ia-ți Rotirile Gratuite