18+

Shining Crown

Shining Crown este un joc distractiv și dinamic. Întră în casa regală și ia-ți coroana. Fii următorul nostru rege! Joacă-te și câștigă bani! Încearcă jocuri ca la aparate gratis de pe site-ul nostru și vei câștiga experiență!

Jocuri ca la aparate gratis cu fructe

Shining Crown este un joc online gratis oferit de casino-urile online. Acesta se joacă pe 5 role, 3 linii și îți pune la dispoziție 10 linii câștigătoare pentru plasarea pariurilor. Liniile pot fi jucate gratis sau pe bani reali. Jocul îți dă multe motive ca să-l îndrăgești! Shining Crown este un joc care face parte din categoria jocuri ca la aparate gratis. Ai două variante de joc! Noi te încurajăm să încerci varianta gratuită pentru a căpăta experiență! Descoperă și fă-ți propria strategie! Încercă jocul gratis și poți deveni unul dintre experții noștri.
Tema tradițională a jocului sunt fructele. Vă puteți delecta cu cele mai savuroase fructe precum : gustoasele lămâi, pepeni verzi, prune, cireșe, portocale.

Coroana din jocul Shining Crown este simbolul Wild al acestui joc. Simbolul Wild poate înlocui toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter. Simbolul Wild apare pe rola 2, 3 sau 4 și înlocuiește alte simboluri, mai puțin simbolurile Scatter. Dolarul și clopoțelul sunt simbolurile Scatter ale jocului Shining Crown. Atunci când apare clopoțelul pe rola 1, 3 sau 5 îți poate aduce un câștig între 200 – 4.000 de monede. Simbolul clopoțel îți poate aduce de 5 ori mai mulți bani, decât simbolul dolarului.
Jocul Shining Crown nu oferă ca alte jocuri ca la aparate gratis o mulțime de caracteristici, precum rotirile gratis. Dar poți câștiga bani cu cele două simboluri scatter, dar și cu simbolul wild. Așadar, nu ai nimic de pierdut! Este un joc care merită încercat.
Poți paria începând de la 10 până la 200 de monede.

Câștiguri uriașe cu ajutorul jackpot-ului

Shining Crown vine la pachet cu un bonus care poate ajunge până la 5000 de monede. Îți mai oferă și o rundă în care îți poți dubla câștigutile rundei precedente.
Câștigurile pentru acest joc online se acordă de la stânga la dreapta. Începe cu prima rolă din stânga și continuăm cu rolele alăturate și liniile selectate.

Jocul mai vine la pache și cu un jackpot misterios pe patru niveluri. Aceste runde se declanșează doar după ce o rotire individuală a fost încheiată.

La o valoare minimă sau maximă care este fixată pe o monedă, slotul are un procentaj de retur al câștigului de 97%. Trebuie să te anunț că jackpot-ul poate ajunge până la 5000 de monede. Merită încercat acest joc de către toți iubitorii de păcănele din România. De ce să nu profiți acum de acestă ofertă. Joacă, capătă experiență și prinde coroana de rege! Jocul este gratis și nu ai nimic de pierdut, ci doar capeți experiență!

Strategia ți-o construiești tu! Tu ești propriul tău rege în castel. Sforile sunt la tine! Pune-ți un obiectiv și joacă-te pănă ajungi la suma dorită! Depășeste-ți limitele. Știu că poți! Slotul Shining Crown, te ajută să te dezvolți și pe partea competițională. Nu trebuie să îți stea nimic în cale! Simt că tu ești următorul nostru rege care urcă la tron! Joacă-te astăzi și lasă-ne să-ți decorăm coroana!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016