18+

Shooting Stars

Stelele căzătoare îți vor purta noroc la Shooting Stars gratis! Testează jocul ca la aparate prezentat și află tot ce trebuie să știi despre el din articol! Vom discuta despre simboluri, plăți, funcții speciale și multe altele. Acest joc aparate Shooting Stars merită încercat și pe bani reali. Începe cu dreptul drumul tău la un casino online cu cele mai bune oferte speciale cazino!

Shooting Stars gratis – detalii despre joc

Shooting Stars gratis este un joc simplu și captivant. Sursa de inspirație a dezvoltatorului Novomatic a fost cosmosul, așa cum spune și numele aparatului. Nu este vreo surpriză că producătorul este Novomatic. Cu dezvoltatorii săi creativi, te poți aștepta la orice.

Grafica este plăcută și are un fundal cu mai multe nuanțe de albastru, alături de o stea. Animațiile te vor captiva, fiind în temă cu fenomene astronomice precum exploziile stelare. Shooting Stars Novomatic demo te invită la un joc alert datorită ușurinței desfășurării rundelor. 

De asemenea, structura sa de 5×3 îl face ideal pentru cei cu puțină experiență. Este cea cu care deja te-ai obi;nuit, deoarece multe aparate online o folosesc. Simbolurile sunt, desigur, inspirate din Universul nostru. Vei întâlni stele normale, steaua neutronică, galaxia și simboluri de cărți de joc. Dar și acestea ilustrează planetele, deci sunt în ton cu tema.

Mizele la Shooting Stars gratis variază de la 0,1 credite la 5 credite per linie de câștig. Rata de câștig teoretic variază de la 96,08% la 96,12%. Coeficientul RTP este în ambele situații mai mare decât media jocurilor ca la aparate. Acesta e un motiv principal pentru a încerca slotul și pe bani reali!

Joc ca la aparate Shooting Stars – simboluri, funcții și plăți

Shooting Stars gratis aduce plăți substanțiale în mai multe moduri. Primul și cel mai comun mod este prin combinațiile de simboluri pe liniile de plată. Jocul are maxim 10 linii de plată, dar poți opta pentru mai puține. Ai de ales între 1 și 10 linii de câștig.

Un fenomen destul de rar pentru aparate este desfășurarea plăților atât de la stânga la dreapta, cât și invers. Este nevoie de minim 3 simboluri similare adiacente pe role pentru a genera plată. Aceste simboluri au valorile:

  • Soarele: până la 1.250 de credite;
  • Galaxia: până la 600;
  • A: până la 300;
  • K: până la 250;
  • Q: până la 200;
  • 10 și J: până la 125.

Aceste plăți sunt pentru 5 simboluri pe linia de plată și pentru miza maximă de 50 de credite. De asemenea, valorile sunt pentru 10 linii de plată.

Cât despre funcțiile speciale, la Shooting Stars gratis poți încerca următoarele:

  • Simbolul Wild: reprezentat de steaua neutronică. Apare pe rolele din mijloc și înlocuiește toate simbolurile. Se extinde pe toată rola pe care apare.
  • Respin: după extinderea simbolului Wild, are loc un respin care păstrează rola pe care sunt simbolurile Wild. Dacă apar alte simboluri Wild, se repetă procesul.
  • Gamble: după orice rundă standard câștigătoare, poți juca dublajele. Apasă butonul Gamble din stânga jos pentru a deschide fereastra funcției. Trebuie să ghicești culoarea cărții care va fi extrasă din pachet. Dacă reușești, câștigul se va dubla. Dacă nu alegi culoarea potrivită, vei pierde tot câștigul. Este așadar o sabie cu două tăișuri, unde există un risc semnificativ.

Joacă Shooting Stars gratis!

Shooting Stars gratis este un joc captivant, cu câteva funcții speciale și cu un mod de funcționare ușor. Poți juca manual prin intermediul butonului „Start” din dreapta jos. Lângă acesta, se găsește un mic buton pentru joc automat.

Setarea mizei se face prin butoanele „-” și „+”. Poți seta miza și prin butonul „MAX BET”, deși nu este tocmai recomandabil dacă joci pe bani reali.

Poți consulta și tabelul de plăți de la butonul de meniu. Aici poți afla mai multe și despre regulile generale ale Shooting Stars gratis. De lângă acest buton, poți selecta și numărul de linii dorit. Așa poți elabora mai multe strategii – ceea ce trebuie să faci la un aparat în varianta demo.

Concluzii

Shooting Stars gratis este ideal pentru jucătorii începători datorită modului banal de joc. Ritmul rapid de desfășurare te va captiva și te va ține în priză. Testează și tu Shooting Stars Novomatic demo și revino pentru mai multe pe Joc Aparat. Ai la dispoziție o gamă largă de jocuri ca la aparate gratis de care merită să te bucuri!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016