Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Siberian Storm

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
siberian storm gratis
siberian storm gratis

Apasă START pentru a începe
Siberian Storm

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Siberian Storm gratis este un joc care este foarte popular. Reputația pozitivă și-a câștigat-o la cazinourile terestre în anul 2010. Jocul nu conține rolele tradiționale, ci are o structură hexagonală cu 5 simboluri. Storm Siberian gratis are o rundă bonus de Free Spins și poți să primești până la 240 de rotiri gratis.

Caracteristici Storm Siberian gratis

Siberian Storm gratis este un joc creat de către IGT și este puțin diferit față de alte sloturi online. Jocul îți oferă 720 moduri de a câștiga. De asemenea, te poți bucura de un jackpot care este în valoare de 50.000 de monede. Acesta se declanșează în momentul în care când obții 5 simboluri siberiene. Poți să redai acest joc începând de la 50 de monede pe rotire.

Caracteristica de Rotiri Gratuite îți aduce în dar 8 rotiri gratis. Trebuie să știi că acest lucru se întâmplă atunci când obții 5 simboluri cu Tiger’s Eye. În runda bonus, dacă mai ai norocul să activezi funcția de free spins, poți obține până la 96 de rotiri gratis.

Siberian Storm gratis este un joc foarte diferit față de cel din cazinourile terestre, dar rămâne la fel de interesant. RTP-ul jocului este destul de mare, ceea ce înseamnă că te va răsplăti rar, dar și atunci când o face, să te aștepți la un câștig colosal. Hai și tu într-o aventură siberiană și vezi dacă este ziua ta norocoasă!

Nu ai nimic de pierdut dacă încerci acest joc online, pentru că este gratis. Asta înseamnă că nu trebuie să depui vreun leu. Te distrezi și capeți experiență cu ajutorul jocurilor gratuite! De ce să-ți folosești proprii bani când ai versiunea gratuită pe care s-o încerci! Joacă-te chiar astăzi Siberian Storm și profită de premiile uriașe pe care le oferă!

Totuși, dacă ți-e dor de un joc real , atunci profită de un bonus de bun venit fără depunere pe care îl poți folosi la jocuri de aparate online. Avem o listă întreagă cu toate ofertele cazinoului pe JocAparat! Vezi și tu topul celor mai bune cazinouri online!

Ia-ți Rotirile Gratuite