18+

Sizzling hot deluxe

Cei care, ca noi de altfel, preferă să revină din când în când la clasicele jocuri cu care a și început industria jocurilor de noroc, vor îndrăgi mai mult ca sigur Sizzling Hot Deluxe. Cu 5 role și 5 linii de plată, este un joc aparat pe care majoritatea l-au încercat mai mult ca sigur în prima variantă a celor de la Novomatic. Regulile sunt în mare aceleași, simbolurile sunt în continuare bine-cunoscutele fructe și norocoșii șeptari. Ce este totuși schimbat la slotul îmbunătățit? Șansele pe care le ai de a obține câștiguri cât mai mari!

Cele mai profitabile combinații de simboluri apar atunci când întâlnești pe liniile de plată simbolul Scatter. În afară de asta, nu uita că la acest joc aparat poți obține câștiguri doar în momentul în care ai simboluri identice pe 3 role de joc adiacente. Cu alte cuvinte, începând cu prima rolă din stânga, trebuie să regăsești același tip de fruct sau 777 pe 3 role alăturate, în timpul aceleiași runde. Singura excepție de la regulă este simbolul Scatter în formă de stea, care îți oferă premii cash indiferent de poziția de pe role. Condiția este să aduni 3 astfel de simboluri!

Pentru că vorbim totuși de un joc aparat clasic, să nu omitem unul din cele mai valoroase simboluri ale jocului: cifra 7. Cu puțin noroc o să reușești să aduni cinci șeptari pe liniile de plată, ceea ce îți asigură automat un multiplicator incredibil de generos. Cum îți sună 1000x miza de joc? Lucrurile sunt la fel de avantajoase chiar dacă nu ajungi din prima la 5 șeptari. Patru astfel de simboluri îți asigură 200x miza cu care joci. Multiplicatorii se aplică și în cazul fructelor precum pepene, cireșe și portocale.

Nu putem spune că un joc aparat este pe deplin un clasic al industriei dacă nu are funcția Gamble. Sizzling Hot Deluxe nu ne dezamăgește nici pe acest palier. De fiecare dată când obții un câștig la o rundă de joc, ai posibilitatea să dublezi sau triplezi suma prin intermediul funcției Gamble. Tot ce îți rămâne de făcut este să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă invers. Te simți suficient de norocos? Atunci merită să îți testezi intuiția!

 

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016