18+

Bar Bar Black Sheep

Bar Bar Black Sheep este un joc sloturi cu speciale produs de Microgaming și format din 5 role, 3 rânduri și 15 linii de plată. În acest joc casino, Simbolul Wild sau Bar Bar Black Sheep substituie toate celelalte simbolurile cu excepția Simbolului Scatter și creează propria combinație câștigătoare dacă mai multe Simboluri Wild apar pe o linie de plată activă.

În acest slot, Simbolul Free Spins este un Simbol Scatter. 3 sau mai multe Simboluri Scatter care apar pe role declanșează 20 de Rotiri Gratuite. Numărul de simboluri care au activat Runda Bonus reprezintă numărul de Free Spins câștigate. Toate câștigurile sunt triplate în timpul Rotirilor Gratuite, singura excepție fiind funcția Bar Bar Black Sheep. Pentru activarea funcției Bar Bar Black Sheep, 2 Simboluri Bar urmate de un Simbol Black Sheep trebuie să apară consecutiv pe role.

Plățile se acordă de la stânga la dreapta în acest slot gratis, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie și/sau simbol Scatter cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016