18+

Spinata Grande

Ce locuri exotice mai vizităm la jocuri cu aparate? De data asta, NetEnt ne propune un slot cu tematică mexicană, bazat pe tradiția de a sparge pinatas la petreceri pentru a colecta surprizele din interiorul lor. Grafica este extrem de colorată, cu role pline de simboluri amuzante sub formă de animale. Ce premii ascund ele? Alege-ți miza de joc și apasă Spin ca să afli!

Spinata Grande face parte din categoria de jocuri cu aparate cu 5 role și linii de plată fixe. Jucătorul are ocazia să câștige sume incredibile de bani de pe urma celor 40 de linii de plată, mai ales când adaugi atât de multe simboluri valoroase. Principalele simboluri la care trebuie să fiți atenți sunt cele care întruchipează animalele confecționate pentru petrecerea cu pinata – peștele, măgarul, pasărea tropicală și taurul. În rest rolele sunt completate de simboluri clasice de cărți de joc pe care le întâlnim la numeroase alte jocuri cu aparate, respectiv 10, J, Q, K și A. Toate aceste simboluri pot să apară în forma expansivă și să cuprindă mai multe poziții pe role, pentru a-i da șansa jucătorului să își maximizeze câștigurile.

Simbolul norocos Wild din Spinata Grande este de această dată o stea pinata, care apare exclusiv în funcția bonus. Simbolurile bonus sunt tot timpul expansive și sunt însoțite de un slot care poartă sombrero, exact ca cel din imaginea de prezentare a jocului.

Funcții bonus

Simbolul colosal bonus este cheia câștigurilor în acest joc, iar apariția lui totală sau parțială pe role va declanșa un mini joc bonus. Fiecare simbol bonus se va roti de unul singur și astfel vor rezulta premii precum rotiri gratuite, o rundă în plus sau bani cash. Dacă reușești să activezi rotirile gratuite, rolele vor fi umplute cu simboluri wild expansive, iar asta nu poate decât să însemne câștiguri uriașe pentru tine.

Vrei și mai multă distracție la Spinata Grande slot? Încearcă să pariezi maxim, iar simbolurile valoroase din timpul funcțiilor speciale te vor recompensa pe măsura așteptărilor! Explorează secțiunea noastră dedicată celor mai populare jocuri ca la aparate din industrie și găsește-le pe cele pe care ai vrut mereu să le testezi. Pe Joc Aparat ai posibilitatea să joci gratuit toate jocurile tale preferate.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016