Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Spinning Stars

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

Bonus de 100% Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
spining-stars
spinning stars slot gratis

Apasă START pentru a începe
Spinning Stars

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Îți plac sloturile cu tematică clasică și cu multe fructe? Ești mai mulțumit atunci când vezi grafică retro și role și rânduri în format clasic? Ești mereu echipat pentru câștig? Dacă răspunsul e da la toate aceste întrebări, atunci credem că e momentul să faci cunoștință cu Spinning Stars gratis de la Novomatic/Green Tube. E un joc lansat de acest producător în 2011, care a făcut carieră în mediul online în ultimii opt ani.

Caracteristicile Spinning Stars gratis

Vorbim de un joc cât se poate de clasic cu cinci role și trei rânduri și cu un raport RTP de 95.11%. Șansele tale sunt foarte bune dacă intri în hora Spinning Stars.  Poți activa funcția gamble, ai rotiri gratuite și te bucuri cu precădere  de speciala Wild. Ca majoritatea jocurilor de la Novomatic, și acesta poate fi testat cu succes în cazinoul online Admiral. Poți afla despre ofertele, variantele de depunere și retragere în și din acest cazinou accesând secțiunea aceasta.

Ne-au atras atenția simbolurile cu aer retro din acest joc. Nu lipsesc șeptarii, cireșele, portocalele, prunele, strugurii, pepenii verzi sau clopoțeii, toți vestindu-ți câștiguri impresionante. Suma maximă pe care o poți obține învârtind rolele din Spinning Star gratis este de 500 de ori miza plasată. Poate fi o sumă de bani, chiar dacă avem de a face cu un slot cu doar 10 linii de plată. Jocul celor de la Novomatic conține simboluri wild pe rolele 1 și 5, însă poate exista o adiție wild și pe rola 3 în anumite condiții.

Dacă reușești să ajungi la opțiunea Star Spin, rola 3 va adăposti un nou wild. Simbolul Wild din Spinning Stars gratis poate înlocui orice simbol de pe role și, în plus, declanșează opțiunea Star Spin dacă vei obține simboluri wild pe rolele 1 și 5. Vei ajunge să te bucuri de cel puțin opt variante garantate  de câștig.

Ia-ți Rotirile Gratuite