18+

Starburst

Starburst este poate cel mai popular joc al celor de la NetEnt software. Slotul se regăsește în topurile site-urilor care se specializează în jocuri de noroc, iar popularitatea sa continuă să se extindă, inclusiv în rândurile jucătorilor începători. Cu interfață atrăgătoare și colorată, simbolurile slotului în formă de pietre prețioase sunt completate de simboluri norocoase clasice de tipul cifrei 7 și de simbolul Wild în formă de stea. Poți juca gratuit chiar aici pe site și să te convingi singur de părerile pozitive ale sutelor de jucători profesioniști.

Ce trebuie să știi înainte să începi jocul este că Starburst slot gratis este format din 10 linii de plată, iar butonul care selectează nivelul este de fapt cel care determină nivelul mizei de joc.  Poți de asemenea să alternezi mizele, care variază între 0.01 și 1. Butonul Max Bet plusează la maxim valoarea mizei, iar cel de Autoplay continuă să învârtă rolele până când o nouă miză este selectată de jucător. După ce te-ai decis cât vrei să rulezi în joc, apasă butonul Spin și urmărește liniile de plată pentru a vedea cum se poziționează simbolurile norocoase.

Simbolul wild Starburst, în formă de stea, apare exclusiv pe rolele 2, 3 și 4. Când apar unul sau mai multe simboluri în formă de stea, funcția Starburst Wild este activată și cuprinde întreaga rolă pe care apare. Simbolul wild va rămâne pe rola respectivă, iar dacă la o nouă rotire ai norocul ca încă o stea Starburst să apară atunci câștigurile continuă să crească.

Funcția Wild se încheie atunci când, după câteva rotiri succesive, simbolurile norocoase încetează să apară.  Chiar și așa, pentru fiecare stea nouă care apare primești încă o rotire în plus și șansa de a câștiga dublu sau chiar triplul sumei de la prima rundă norocoasă. Maximul de rotiri este de 3, deci fii atent la simbolurile care se aliniază pe rolele aparatului.

Joacă Starburst slot gratis aici și pregătește-te să câștigi!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016