18+

Super flip

Super Flip slot este noul joc aparat al platformei Play’n Go și ne surprinde plăcut prin grafica simplistă dar în același timp extrem de bine realizată. Culori puternice și o mulțime de simboluri norocoase, dar mai ales linii de plată profitabile sunt motivele pentru care orice jucător ar trebui să încerce cel puțin o dată acest slot.

Cu 5 role și 20 de linii de plată, Super Flip slot este opțiunea ideală pentru a face câștiguri mari în doar câteva runde. Simbolurile care apar sunt o combinație reușită între clasicele fructe, diamante și simboluri norocoase de tip trifoi sau potcoavă. Pe lângă acestea, jucătorul are la dispoziție simboluri Wild și Scatter, ale căror combinații pe rolele de joc pot declanșa runde bonus cu super premii.

Atracțiile principale ale slotului sunt fără îndoială cele două funcții bonus. Prima din ele este declanșată atunci când jucătorul este aproape de marele câștig, format din combinații de simboluri identice pe toare rolele. Dacă pe primele două role se regăsesc aceleași simboluri, atunci funcția intervine și îngheață celelalte role în timp ce a treia continuă să se învârtă până se alătură alte simboluri asemănătoare.

Cea de-a doua funcție este preferata noastră și i-a câștigat slotului popularitatea între atâtea alte jocuri cu aparate. Vorbim de o funcție bonus cu 15 rotiri gratuite, care se activează dacă apar 3 simboluri scatter pe oricare din rolele jocurilor. În timpul bonusului rolele sunt întoarse, de unde și numele de Super Flip, și pe ultima rolă continuă să apară simboluri câștigătoare. Rotirile gratuite continuă să rotească rolele până la câștig, deci tu poți să te relaxezi și să urmărești liniile de plată în așteptarea combinației perfecte.

Joacă gratuit și convinge-te singur de posibilitățile pe care ți le oferă un slot în care ai parte de mult mai multe beneficii, fără să depui bani. Rotirile gratuite sunt exact ce ai nevoie ca să câștigi fără efort! Poți încerca și Starburst!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016