18+

40 Super Hot

Încearcă unul dintre cele mai tari jocuri aparate 77777 cu fructe gratis! 40 Super Hot este un slot gratis produs de Euro Games Technology și este compus din 5 role, 3 rânduri și 40 de linii de plată. Super Hot free este un joc foarte colorat care face parte din categoria de jocuri aparate tradiționale și este plin de simboluri cu fructe, clasicii 7 care reprezintă simbolurile wild și stelele care reprezintă simbolurile scatter.

Începe jocul prin a îți ajusta pariul. Poți alege una dintre cele 5 variante de pariu oferite, fiind plasate sub role. Butonul de pariu funcționează și drept buton de start, așa că atunci când alegi pariul, jocul începe automat. Dacă vrei să repeți un pariu, poți apăsa pe butonul verde de start din colțul din dreapta, jos.

Simbolul Wild substituie toate celelalte simboluri, singura excepție fiind Simbolurile Scatter. Funcția Gamble se activează prin apăsarea butonului „Gamble” și selectarea „Roșu” sau „Negru”. Dacă selecția este corectă, atunci suma pariată prin funcția Gamble va fi dublată – x2. Dacă selecția nu este corectă, atunci suma pariată se pierde, iar jocuri aparate de cazino se încheie. Gata de distracție?

O altă funcție importantă la jocuri aparate cum este Super hot free este cea de Jackpot, care se desfășoară pe 4 niveluri și este ilustrat printr-o culoare de cărți de joc. Oricare dintre aceste niveluri pot fi câștigate în timpului bonusului Jackpot Cards Mystery, care este declanșat aleator după ce un joc este finalizat și toate câștigurile sunt colectate.

Odată pornită funcția, vei fi dus la jocul bonus Jackpot Cards unde vei vedea un câmp cu 12 cărți cu fața în jos. Selectează cartea prin apăsarea butonului de click până când se vor afișa 3 cărți de același fel. Vei primi jackpotul corespunzător simbolului.

La 40 Super Hot free, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie și/sau Simbolurile Scatter cele mai mari.

Noi îți recomandăm să joci și jocuri aparate precum 20 Super Hot, Sizzling Hot Extreme sau Fruit Cocktail, pentru câștiguri mai mari într-un timp scurt! Joacă isteț pe Joc Aparat!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016