18+

Sweet Bonanza

Sweet Bonanza gratis este un aparat legendar de la Pragmatic Play. Îl poți întâlni la numeroase cazinouri online și, de multe ori, poți să găsești chiar oferte speciale unde primești rotiri gratuite la el. Citește acest review Sweet Bonanza pentru a vedea de ce este atât de popular. Pe Joc Aparat, te invităm să dai spinuri gratis la el pentru a te familiariza și mai mult cu jocul. 

Și dacă tot ești aici, vezi portofoliul nostru de păcănele cu coroane demo! Chiar dacă jocul de azi nu se încadrează în această categorie, vei găsi cu siguranță o mulțime de aparate interesante.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,51% 6×5 Scatter Free Spins

Despre Sweet Bonanza gratis

Sweet Bonanza gratis este un joc unde toate simbolurile îți aduc premii dulci. Grafica cu simbolurile în relief și în culori vii oferă o experiență imposibil de uitat. Modul alert al aparatului te invită la joc și te premiază cu câștiguri în cascadă. Atunci când ai o combinație câștigătoare, combo-ul dispare făcând loc altor simboluri să cadă. Bineînțeles, și acestea pot genera noi câștiguri.

Sweet Bonanza free este un joc cu structura de 6 role a câte 5 rânduri fiecare. Cele 30 de simboluri încap perfect și pe mobil. Pe smartphone, butoanele au o așezare diferită, dar sunt disponibile aceleași funcțiile de joc ca pe versiunea desktop. Furnizorul este cunoscut pentru optimizarea de top a aparatelor sale, iar Pragmatic Play Sweet Bonanza nu este cu nimic diferit din acest punct de vedere.

Muzica ambientală este un alt element care aduce distracție multă. Joacă aparatul cu sunetul pornit pentru o experiența maximă de joc pe care o are de oferit!

Chiar dacă are și câteva fructe, nu putem spune că Sweet Bonanza gratis poate fi considerat un joc clasic. Totuși, dacă clasicul este ceea ce-ți place, joacă-te 5 Dazzling Hot free pe Joc Aparat!

Cum joci Sweet Bonanza online?

Sweet Bonanza gratis are butoanele în partea de jos a ecranului, iar pentru a da un prim spin ai de parcurs câțiva pași foarte ușori:

Apasă pe butonunl START pentru a porni aparatul și așteaptă câteva secunde cât se încarcă.

Stabilește miza cu „-” și „+” din dreapta, stabilești pariul dorit. În mica fereastră care se deschide, poți seta nivelul mizei, valoarea monedelor și miza totală a jocului.

Învârte rolele cu butonul cu două săgeți circulare. Practic, așa dai startul unei runde.

Poți folosi și funcția de joc automat. Setează numărul de runde automate, de la 10 la 1.000. Bine, asta dacă vrei să admiri rolele

Consultă secțiunea de informații din butonul „i” pe care îl vezi în stânga. Acolo găsești detalii despre modul de joc, simboluri și speciale.

Sweet Bonanza gratis – plăți și speciale

Plățile la Sweet Bonanza gratis nu se fac pe linii de plată, la fel ca la multe aparate. Simbolurile generează plăți atunci când pe role aterizează minim 8 de același fel, indiferent de poziții. Mai mult decât atât, acest joc aparat aduce plăți în cascadă. Deci, așa cum îți spuneam mai devreme, simbolurile care plătesc dispar și lasă loc altora, acestea putând forma noi combinații câștigătoare. De aceea, nu trebuie să ne mire că RTP Sweet Bonanza este foarte mare, de 96,51%.

Bomboanele plătesc mai bine, cu plăți maxime de 50x pariul tău, iar fructele plătesc la maximul de 10x miza aleasă. Cât despre specialele lui Sweet Bonanza slot ca la aparate îți vor aduce și mai multe câștiguri, după cum vezi mai jos:

– Simbolul Scatter: acesta este ilustrat printr-o acadea și plătește la minim 4 simboluri. La  4 simboluri, va declanșa și secvența de rotiri gratuite.

– Rotiri gratuite: secvența începe cu 10 rotiri gratuite, dar primești câte 5 rotiri gratuite suplimentare la minim 3 noi simboluri Scatter. Acestea au simbolul Multiplicator. Un astfel de simbol are un multiplicator de câștig ce poate fi cuprins între 2x și 100x. Rundele gratuite se joacă tot în cascadă, precum cele din jocul de bază Sweet Bonanza demo.

– Cumpără rotiri gratuite: la prețul de 100x pariul setat, următoarea rundă garantează minim 4 Scatter pe role. Se va declanșa astfel funcția de runde bonus. Pentru a cumpăra, apasă pe butonul „cumpără mod special” din stânga.

– Mod Miză Specială: intră în modul de miză specială din butonul „miză” din stânga. Vei plăti un pariu suplimentar care îți dublează șansa de declanșare a secvenței de rotiri gratuite.

Concluzii

Sweet Bonanza gratis este un joc cu plăți peste medie și cu speciale excelente, cu numeroși multiplicatori. Am văzut deja ce îți poate aduce și cam ăsta este motivul pentru care a devenit extrem de popular. Bine, asta, dar poate și grafica în combinație cu sunetul de fundal care te fac să continui distracția.

Acum, nu rămâne decât să dai și tu spinuri în versiunea noastră demo de pe Joc Aparat. Continuă distracția și cu alte jocuri ca la aparate! Un exemplu foarte bun ce merită încercat este Dice Roll demo.

 

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016