18+

Sweet Bonanza Xmas

Descoperă un aparat inedit din seria celebră a Pragmatic: Sweet Bonanza Xmas gratis! La acest joc, în fiecare zi este Crăciunul și îți poate aduce cadouri frumoase, așa cum ai visat la aparate. Citește review Sweet Bonanza Xmas și dă spinuri gratuite pe Joc Aparat! Pentru distracția pe bani reali, poți să începi prin a vedea pașii de înregistrare 888 Casino, apoi să iei bonusul de bun venit!

Despre Sweet Bonanza Xmas gratis

Sweet Bonanza Xmas gratis este un joc cu tema Crăciunului și a dulciurilor. Nici că se putea o combinație mai reușită. Bomboanele și dulciurile îți aduc cele mai dulci premii, într-o structură de 6 role a câte 5 simboluri.

Grafica Sweet Bonanza Xmas demo este realizată în detaliu, cu simboluri în 3D peste care este așezată zăpada. Nu lipsește nici muzica din ambientul special al aparatului, astfel că vei avea experiența completă.

Te poți bucura de această experiență de pe orice dispozitiv, datorită optimizării excelente. Pragmatic Play Sweet Bonanza Xmas funcționează fără probleme și de pe ecranele mai mici. Iar dacă ești fan aparate cu teme inedite, nu ezita să încerci și Jimi Hendrix slot free.

Cum joci Sweet Bonanza Xmas slot?

Dacă nu ești la primul joc Pragmatic, atunci poate știi că Sweet Bonanza Xmas gratis este de fapt „fratele mai mic” al lui Sweet Bonanza slot. Este cam același joc, iar diferența evidentă este doar tema Crăciunului. Totuși, hai să vedem care sunt pașii de joc, în caz că ești începător:

  • Apasă butonul START și așteaptă câteva secunde cât jocul se încarcă.
  • Selectează pariul dorit cu butoanele „-” și „+” pe care le vezi în dreapta jos. Setează nivelul de miză de la 1 la 10, valoarea fisei și miza totală în funcție de preferințele tale
  • Apasă butonul de spin din dreapta jos pentru a porni o rundă la Sweet Bonanza Xmas online. Optează și pentru joc automat și folosește setările acestui mod. Bine, asta doar dacă dorești să admiri rolele.
  • Află mai multe informații despre aparat de la butonul „i” din stânga jos.

Sweet Bonanza Xmas gratis- plăți și speciale

Sweet Bonanza Xmas gratis plătește într-un mod diferit față de aparatele clasice. Simbolurile plătesc oriunde pe ecran, fără linii de câștig. Este important să fie minim 8 simboluri de un fel pentru a genera plata.

Bomboanele aduce cele mai bune plăți, de maxim 50x pariul plasat. Fructele plătesc mai puțin, maxim 10x miză. Modul de joc este în avalanșă, adică simbolurile câștigătoare dispar și lasă loc altora care, la rândul lor, pot face alte plăți.

RTP Sweet Bonanza Xmas este de 95,55%, iar volatilitatea este medie. De asemenea, funcțiile și simbolurile speciale dau gust acestui joc:

  • Simbolul Scatter Sweet Bonanza Xmas free: este un simbol ilustrat printr-o acadea. Plătește maxim 100x miza și declanșează secvența de rotiri gratuite dacă ai noroc de minim 4 astfel de simboluri.
  • Rotiri gratuite: secvența are simbolul special cu Multiplicator de la 2x până la 100x. Aceste simboluri rămân pe role până la sfârșitul unei runde. Atunci, multiplicatorii sunt adunați, iar câștigul este înmulțit cu valoarea finală. Primești la început 10 runde gratuite, iar la minim 3 simboluri Scatter mai primești 5 rotiri gratuite suplimentare. Și aici, la fel ca în jocul de bază, este activ modul colapsabil/avalanșă.
  • Mod miză specială: apasă pe butonul Miză din stânga pentru a crește pariul și totodată șansele de declanșare a rotirilor gratuite. Vei avea șansă dublă pentru declanșarea secvenței bonus.
  • Cumpără rotiri gratuite: plătește 100 x pariul pentru a primi rotiri bonus la joc. Apasă pe butonul „Cumpără Mod Special” din stânga rolelor pentru o rundă unde se garantează minim 4 Scatter.

Concluzii

Sweet Bonanza Xmas gratis este genul de joc de care nu ai cum să te plictisești. Este distractiv în orice anotimp și în orice perioadă și te vei simți ca la Crăciun oriunde și oricând. Rotirile bonus aduc plăți foarte bune cu multiplicatorii. Dacă te pasionează jocurile cu fructe inedite, încearcă și Fruit Cocktail gratis pe Joc Aparat!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016