18+

Temple of Nudges

Dacă ți-a plăcut Gonzo’s Quest, atunci mai mult ca sigur îți va plăcea și Temple of Nudges gratis, un joc la fel de fascinant și care ne duce cu gândul la Antichitate. Jocul lansat în martie 2019 de suedezii de la NetEnt vine cu o structură clasică de cinci role și trei rânduri și cu o procent de Return to Player Rate de 96.03%. În ceea ce privește posibilitățile de câștigi, ele sunt nu mai puțin de 243. Temple of Nudges a fost lansat și pentru dispozitive mobile (tablet, telefon inteligent), dar și pentru dispozitive clasice, precum calculatoarele personale sau laptopurile.

Specialele din Temple of Nudges gratis

Niciun joc nu este 100% distractive dacă nu beneficiază de rundele speciale și de aspectele care îl fac unic și de neratat. Vorbim de un slot video cu o volatilitate medcie spre ridicată, iar casa acceptă pariuri ce încep de la 0.25 unități monetare și ajung până la 250. Nu rata sistemul de câștig în cascadă, care face deliciul multor iubitori de jocuri de cazinou.

Acum e timpul să uităm și la simbolurile spectaculoase pe care le descoperi în Temple of Nudges gratis. Șarpele, pantera, maimuța, pantera și cele patru totemuri sunt lucrurile la care e nevoie să te uiți foarte atent. Simbolurile care reprezintă animale sunt cele care plătesc cel mai bine. Premiul cel mai mare depășește 500.000 de monede.

Vei dori să testezi cu temple of Nudges gratis și funcția de respin. Dacă îți place jocul în varianta sa gratuită, poate că e timpul să treci la nivelul următor. Învârte rolele din Temple of Nudges în cazinoul Netbet. Tot acolo afli despre ultimele trenduri în materie de depuneri, retrageri, bonusuri și jocuri speciale. Tema junglei și muzica care o însoțește transformă jocul în ceva de neuitat. Vino acum și joacă Temple of Nudges în secțiunea de jocuri gratis!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016