18+

The Dog House Megaways

Unul dintre cele mai populare jocuri aparate de la Pragmatic este The Dog House Megaways gratis. De fapt, este chiar fratele mai mic al lui The Dog House online, pe care l-ai mai jucat sau cel puțin ai auzit de el.

De aceea, ne-am gândit să-ți facem o introducere în acest joc. În acest review The Dog House Megaways, vom discuta despre plățile care te așteaptă și despre alte aspecte importante. Pe Joc Aparat, ai la discreție o gamă largă de jocuri pentru toate gusturile. Încearcă așadar și jocuri ca la aparate cu trifoi.

Despre The Dog House Megaways free

The Dog House Megaways gratis este dedicat iubitorilor de căței, dar și celor care vor să se distreze. Are mecanica Megaways, unde numărul de direcții variază în funcție de numărul de simboluri. Acest lucru îl face popular în rândul jucătorilor. Dar ce înseamnă această mecanică? Păi, structura este diferită față de alte jocuri ca la aparate. Are 6 role, iar numărul de simboluri de pe acestea variază de la 2 la 7. Fiecare rundă nouă aduce un alt număr pentru fiecare rolă în parte. Astfel, și numărul de direcții de plată va varia.

Grafica The Dog House Megaways demo este veselă, la fel și muzica de fundal. Comparativ cu aparatul original, The Dog House, aspectul este îmbunătățit. Dar conceptul rămâne același: rolele se află într-o casă.

Pragmatic Play este creatorul acestui joc aparat, deci așteaptă-te la speciale distractive și la plăți excelente. De asemenea, ai optimizare foarte bună pentru mobil. Rolele și funcțiile de joc se adaptează dimensiunilor diferite ale telefoanelor și tabletelor, iar asta asigură distracția oriunde te-ai afla. Dacă îți place acest aparat, suntem siguri că te vei distra și cu Zombie Circus free. Și la acesta ai un RTP bun și o mulțime de speciale.

Cum se joacă The Dog House Megaways gratis?

Modul de joc al The Dog House Megaways gratis rămâne simplu. Iată cum ajungi să dai primul tău spin:

  • Apasă pe butonul START și așteaptă câteva secunde cât jocul se încarcă;
  • Setează pariul dorit cu „+” și „-” din dreapta jos. Miza se poate stabili ca nivel, miză totală și valoarea fisei;
  • Pornește o rundă cu butonul de spin reprezentat prin două săgeți circulare, aflat între „-” și „+”.
  • Apasă „joc automat” dacă dorești ca rolele să se rotească fără intervenția ta. Poți stabili și câteva condiții pentru oprirea seriei de runde automate.
  • Dacă vrei să afli mai multe informații despre The Dog House Megaways gratis, apasă „i” din stânga jos.

The Dog House Megaways online – plăți și speciale

The Dog House Megaways gratis plătește foarte bine, pe maxim 117.649 direcții de câștig. Volatilitatea aparatului este ridicată, iar RTP The Dog House Megaways este de 94,55%.

Cei 4 câini ai jocului aduc cele mai bune plăți, de până la 1.500 de fise la 6 simboluri de același fel. Urmează apoi zgarda și osul, care aduc maxim 300 de fise. Numerele cărților de joc, 10, J, Q, K și A, aduc plăți mai mici, de până la 200 de fise.

Pe lângă câinii care plătesc superb, The Dog House Megaways slot impresionează și prin simbolurile speciale. Iată care sunt acestea!

– Simbolul Wild: este ilustrat printr-o casă și apare numai pe rolele 2, 3, 4 și 5. Acesta înlocuiește orice alt simbol și aduce un multiplicator de câștig de 2x sau 3x.

– Simbolul Bonus: apare pe toate rolele și minim 3 declanșează rotiri gratis.

– Rotiri gratuite: secvența are două moduri din care poți alege. Una este cu simboluri Wild lipicioase. Cele care aterizează, rămân pe role până la sfârșitul secvenței. Poți primi cel mult 20 de rotiri gratuite. Cealaltă variantă de runde gratis este cu ploaia de simboluri Wild. La aceasta, poți primi maxim 30 de rotiri. La fiecare rotire, apar cel mult 6 simboluri Wild de orice dimensiune, oriunde pe role.

– Cumpără speciala: dacă n-ai răbdare sau n-ai avut noroc la primele spinuri, dar ești curios, poți cumpăra rotiri gratuite apăsând pe butonul din stânga jocului. Prețul este de 100x miza, dar astfel iei speciala 100%.

Concluzii

The Dog House Megaways gratis aduce câștiguri frumoase datorită secvenței de runde bonus. Are și o temă extrem de capitvantă, care l-a făcut unul dintre cele mai populare jocuri ale acestui furnizor. Continuă distracția cu jocurile ca la aparate gratis și încearcă și Twin Spin demo!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016