Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

The king

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
the king slot gratis

Apasă START pentru a începe
The king

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Știm că iarna nu este neapărat anotimpul tău preferat, însă poate că a venit momentul să ne bucurăm de un slot care ne aduce mai aproape de natura. Și nu oricum, ci în timpul sezonului călduros.

iSoftBet îți aduce mai aproape senzația de safari în slotul pe care aceștia l-au numit în mod inspirat: The King.. The King slot gratis este echipat cu cinci role, 25 de linii de plată și cu o rată de returnare a mizei de 96.01%. Un asemenea RTP te face să îți dorești mai mult, mai ales că The King îți permite să câștigi de 4.000 de ori miza pe care o joci.

Superlativele The King slot gratis – simbolurile

Cinci animale te însoțesc în acest drum plin de aventură al păcănelelor. Avem zebra, rinocerul, elefantul, iac și însuși leul, regele animalelor. Primele patru (toate mai puțin leul) îți oferă premii de până la 16 ori miza. Totuși, simbolul pe care îl vei urmări cu atenție în The King slot gratis este leul. Acesta reprezintă simbolul wild al acestui joc și poate apărea pe oricare dintre cele cinci role.

Dacă prin invârtire vei obține 3, 4 sau chiar 5 simboluri leu, te vei bucura de câștiguri de două, 10 sau chiar 20 de ori mai mari decât suma mizată inițial. Leul înlocuiește orice alt simbol, singurele excepții fiind urma animalului și roata cu bani.

Două opțiuni pe care nu ai voie să le ratezi

Există două opțiuni prin care acest joc devine fascinant. Prima dintre ele este King Spins, care îți aduce nu mai puțin de opt rotiri gratuite. Ca să ajungi la acest nivel ai nevoie de trei simboluri scatter cu urma animalului pe rolele 1, 3 și 5. Al doilea, Bonusul roții cu bani, se activează în momentul în care descoperi cel puțin cinci simboluri de tip roată cu bani la aceeași rundă de păcănele.

Vor urma runde de respin atât timp cât vor mai apărea genul acesta de simboluri pe role. Bonusul poate ajunge la de până la 4.000 de ori suma mizată în The King slot gratis de la iSoftBet. În final, nu putem să nu menționăm faptul că muzica și grafica se împletesc foarte bine cu tematica jocului. Încearcă-l și tu la Netbet.

Ia-ți Rotirile Gratuite